Nazlı Hamarat ın çocuğunun babası kim?

İçindekiler:

  1. Nazlı Hamarat ın çocuğunun babası kim?
  2. Nazlı Hamarat in yeni sevgilisi kim?
  3. Nazlı Hamarat kimin kızı?
  4. Nazlı Hamarat eşi kim öldürdü?
  5. Bu tarz Benim Nazlı Hamarat kaç yaşında?
  6. Ilter Noyan babası kim?
  7. Nazlı Hamarat ne oldu?
  8. Nazlı Hamarat bebeği kimden?
  9. Emir Şaşmaz kimin kardeşi?
  10. Nazlı Hamarat eşi neden öldü?

Nazlı Hamarat ın çocuğunun babası kim?

'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programı ile ünlenen Nazlı Hamarat'ın, çocuğunun babası Gaffar Aydın hakkında bulunduğu suç duyurusuna takipsizlik kararı verildi.

Nazlı Hamarat in yeni sevgilisi kim?

Olayın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Nazlı Hamarat, Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlamıştı. “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat, hamileliğini paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Nazlı Hamarat, paylaşımında"Gebeliğimin 31. haftasındayım" dedi. Paylaşım kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

Nazlı Hamarat kimin kızı?

Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat'ın kızıdır. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Nazlı Hamarat, önce 2011 yılında önce "24 saat" adlı albümünü sonra da "Tak" adlı albümünü çıkardı.

Nazlı Hamarat eşi kim öldürdü?

Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü. Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini veren isim Erol Köse oldu. Erol Köse, Şaşmaz'ın Ukrayna'da karanlık işlere girdiğini pırlanta kaçakçılığı ve eskort kadın ticareti nedeni ile öldürüldüğünü söyledi.

Bu tarz Benim Nazlı Hamarat kaç yaşında?

Nazlı Hamarat, 1988 yılında Balıkesir, Bandırma'da doğmuştur. Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat'ın kızıdır. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olmuştur.

Ilter Noyan babası kim?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşi Emir Şaşmaz'ın öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, dünyaya getirdiği bebeği İlter Noyan'ı kucağına almış ve babasının ise Aydın Gaffar olduğu söylemişti.

Nazlı Hamarat ne oldu?

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2.

Nazlı Hamarat bebeği kimden?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşi Emir Şaşmaz'ın öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Hamarat 1,5 ay önce Aydın Gaffar'dan olan bebeği İlter Noyan'ı kucağına aldı.

Emir Şaşmaz kimin kardeşi?

Emir Şaşmaz 'ın Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz'ın kardeşi olduğu söylenmişti.

Nazlı Hamarat eşi neden öldü?

Nazlı Hamarat'ın eski eşi iş adamı Emir Cevdet Şaşmaz, Ukrayna'da mafya tarafından boğazı kesilerek öldürülmüş. Şaşmaz'ın yanında olan sevgilisi Vijdan Vatansever yaşanan olayı anlatarak, "Katilin onu neden öldürdüğünü bilmiyorum. O canavarın bize neden kelepçe takıp paraları gasp ettiğinden haberim yok.