Maske yapımı için hangi kumaş?

İçindekiler:

  1. Maske yapımı için hangi kumaş?
  2. El Yapımı Yüz maske nasıl yapılır?
  3. Türk Kahvesi maskesi nasıl yapılır?
  4. Kahve ile yüz maskesi nasıl yapılır?

Maske yapımı için hangi kumaş?

Araştırmada pamuk, ipek ve şifonun virüse karşı evde maske yapımında kullanılabilecek en etkili kumaşlar olduğu, sentetik ipek ve satenin çok fazla koruma sağlamadığı, sık dokunmuş pamuğun ipek, şifon ya da pazenle kombine edilmesinin ise çok daha iyi bir filtreleme imkanı sağladığı görüldü.

El Yapımı Yüz maske nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Küçük bir kaseye bir yemek kaşığı süzme yoğurt alın. İnce bir tabaka şeklinde yüzünüze sürün. 20 dakika boyunca bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın. Alternatif olarak: 1 yemek kaşığı süzme yoğurtun içine taze sıktığınız portakal suyunu ekleyin ve 5 dakika boyunca yüzünüzde bekletin.

Türk Kahvesi maskesi nasıl yapılır?

Türk kahvesi ve soda ile yüz maskesi tarifi 1 yemek kaşığı Türk kahvesine birkaç damla soda ilave edin. Macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze sürün, on dakika sonra ılık suyla yıkayın. Bu maskeler cilt temizliyor!

Kahve ile yüz maskesi nasıl yapılır?

1 yemek kaşığı Türk kahvesine birkaç damla soda ilave edin. Macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze sürün, on dakika sonra ılık suyla yıkayın. Bu maskeler cilt temizliyor!