Redmi Note 8 Al kamera nedir?

İçindekiler:

  1. Redmi Note 8 Al kamera nedir?
  2. Redmi Note 8 Pro kamerası kaç megapiksel?
  3. Redmi Note 8 Pro nun özellikleri nelerdir?
  4. Redmi Note 8 Pro kaç kamerası var?
  5. Redmi Al kamera nedir?
  6. Redmi Note 8 Pro kamera nasıl?
  7. AI modu nedir?

Redmi Note 8 Al kamera nedir?

Note 8 Pro gibi dörtlü kamera sistemiyle gelen Redmi Note 8'in 48 MP ultra yüksek çözünürlüklü birincil kamerası, f / 1.79 açıklığı ve 79.4° görüş alanı olan bir sensöre sahip. ... Telefonun ön tarafı ise f / 2.0 diyafram açıklığına ve yerleşik AI teknolojisine sahip 13 MP selfie kamerası ile donatılmış.

Redmi Note 8 Pro kamerası kaç megapiksel?

64 megapiksel çözünürlüklü birincil arka kamera CMOS sensör, 1/1.7" boyutu ve f/1.89 diyafram açıklığıyla yüksek kalitede fotoğraflar çekmenizi kolaylaştırıyor. 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci sensör 120 derece geniş açılı çekimlere yapmanıza imkan sağlarken üçüncü kamera makro çekim ve dördüncü kamera da derinlik ...

Redmi Note 8 Pro nun özellikleri nelerdir?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro teknik özellikleri
  • Boyutlar ve ağırlık: 161,4 x 76,4 x 8,8 mm -200 g.
  • Ekran: 6.6 x 2340 piksel, 395 ppi, IPS LCD, Corning Gorilla Glass 5.
  • Güvenlik: Parmak izi okuyucu, yüz tanıma.
  • İşlemci: Mediatek Helio G90T.
  • Grafik Birimi: Mali-G76 MC4.
  • Depolama – RAM: GB, 6 GB RAM.
Daha fazla öğe...

Redmi Note 8 Pro kaç kamerası var?

64 GB'lık modeli farklı fiyat bantlarında 2.000 – 2.500 TL aralığında satın alabildiğiniz Xiaomi Redmi Note 8 Pro, arka tarafında 4 tane kamera ile beraber geliyor. Ana kameranın çözünürlüğü ise 64 Megapiksel.

Redmi Al kamera nedir?

AI kameralar fotoğraf ya da video çekerken nesnelerin veya karelerin akıllı olarak tanınmasını sağlar. Bu şekilde kamera ayarları kendi kendine optimize edilmektedir. Böylelikle android telefonlarla çok daha yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün olmaktadır. AI kameralarda bir yapay zeka bulunmaktadır.

Redmi Note 8 Pro kamera nasıl?

Redmi Note 8 Pro için beklenen DxOMark sonucu çıktı. Telefonun kamera performansı bilimsel olarak değerlendirilmiş oldu. ... Yapılan bilimsel testler sonucunda telefon ortalama 84 puan aldı ve kendisine ancak listenin oldukça gerilerinde yer bulabildi.

AI modu nedir?

Yapay Zeka Akıllı Telefon Kameralarında Portrelerde kenar algılama, yüz tanıma, renk profillerini geliştirme, cildi yumuşatma gibi pek çok cephede çalışır. Kısacası, konuyu ön plana çıkarmak ve gerçek zamanlı olarak işlemek için kamerayı algoritmalar aracılığıyla eğitiyor.