Açık lise ortalama nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Açık lise ortalama nasıl hesaplanır?
  2. Açık lise diplomam basıldı mı?
  3. Lise diploması nasıl çıkarılır?
  4. Diplomamı nasıl alabilirim?
  5. Okul diploması nasıl alınır?

Açık lise ortalama nasıl hesaplanır?

Açık Lise Diploma Puanı hesaplama işleminde diğer dersler içinde aynı yöntemi kullanacağız. Her dersin ağırlıklı kredi notunu bulduktan sonra topladığınız kredi sayısına böldüğünüzde diploma notunuzu bulmuş olursunuz.

Açık lise diplomam basıldı mı?

2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem Açık Öğretim Lise Diplamaları Basılmıştır. Öğrencilerimiz Kurumumuzdan Diplomalarını Alabilirler.

Lise diploması nasıl çıkarılır?

Daha önceki yıllarda mezuniyet belgesini mezun olunan liseden veya İl Milli Eğitim'den alınırken, gelişen teknolojiyle birlikte e-Devlet sisteminden çıkarmanız mümkündür. Kimlik numaranız ve şifrenizle e-Devlet sistemine girin ve imzalı veya barkodlu mezuniyet belgenizi alın.

Diplomamı nasıl alabilirim?

2014 yılı ve sonrasında mezun olduysanız, geçici mezuniyet belgesi ve öğrenci kimlik kartınız ile birlikte; daha eski yıllarda mezun olmuş iseniz sadece nüfus cüzdanınız ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı diploma birimine müracaat etmeniz halinde diplomanızı alabilirsiniz.

Okul diploması nasıl alınır?

Eğer mezuniyet belgesi almak için başvurduğunuz okul artık faaliyette değilse belgeyi alabilmeniz için ilinizde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeniz gerekmektedir. Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmanız halinde mezuniyet belgeniz kısa süre içerisinde size verilecektir.