Ilkokul takdir kaç puanla alınır?

İçindekiler:

  1. Ilkokul takdir kaç puanla alınır?
  2. 84.5 ile takdir alınır mı?
  3. 80 ile takdir alınır mı?
  4. 45 in altında notu olan teşekkür alabilir mi?
  5. 9 sınıfta takdir teşekkür nasıl alınır?
  6. Okulda takdir nasıl alınır?
  7. 5 sınıfta ortalama kaç olursa teşekkür alınır?

Ilkokul takdir kaç puanla alınır?

İlkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.

84.5 ile takdir alınır mı?

Derslerin ağırlıklı ortalaması ; 99 arasında olan öğrenciler teşekkür belgesi, 85,00 ve daha yukarı olan öğrenciler takdir belgesi, Lisede en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

80 ile takdir alınır mı?

85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

45 in altında notu olan teşekkür alabilir mi?

Peki karnesinde 2 olan öğrencinin durumu ne olacak. Eğer öğrencinin Türke ya da Matematik dersin ortaması 3'ün üzerindeyse ve karne not ortalaması 75 üzeri ise Teşekkür belgesi alabilir. Aynı şekilde karne notu ortamalası 85 üzeri ise de takdir belgesi alabilecek.

9 sınıfta takdir teşekkür nasıl alınır?

Ortalama ders puanları bu şartlara uyan kişiler en kötü ihtimalle teşekkür belgesi alabilmektedir. 9. Sınıf öğrencilerinden ortalama puanı 70.

Okulda takdir nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lise karneleri ile takdir, teşekkür belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak. Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

5 sınıfta ortalama kaç olursa teşekkür alınır?

Buna ek olarak Türkçe dersinin dönem puanının da 55 veya üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan öğrencilerden ağırlıklı dönem puanı 85 veya üzerinde olanlar TAKDİR BELGESİ, ağırlıklı dönem puanı 70 veya üzerinde olanlar ise TEŞEKKÜR BELGESİ almaya hak kazanırlar.