Türk Telekom numara değiştirme işlemi ne kadar sürer?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom numara değiştirme işlemi ne kadar sürer?
  2. Yeni Türkcell hat ne kadar?
  3. Turkcel numara sonu değiştirme ne kadar?
  4. Turkcell son 2 hane değiştirme ne kadar?
  5. Numara kaç günde değişir?

Türk Telekom numara değiştirme işlemi ne kadar sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Yeni Türkcell hat ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.

Turkcel numara sonu değiştirme ne kadar?

Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 12.03.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 34,85 TL'dir.

Turkcell son 2 hane değiştirme ne kadar?

Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 12.03.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 34,85 TL'dir.

Numara kaç günde değişir?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır.