Metro Exodus ps4 kaç gb?

İçindekiler:

  1. Metro Exodus ps4 kaç gb?
  2. Metro Exodus kaç adet sattı?
  3. Metro Exodus hangi ülkenin?
  4. Metro Exodus Enhanced Edition kaç gb?
  5. Metro Exodus Türkçe mi?
  6. Metro 2033 kac gb?
  7. Metro Exodus ana karakter kim?
  8. Metro Exodus hikayesi ne?
  9. Metro Exodus Gold Edition farkı nedir?
  10. Metro Exodus 2033 kaç gb?
  11. Metro Exodus hangi zamanda geçiyor?
  12. Metro Exodus ne anlatıyor?
  13. Metro 2033 Exodus kaç saat?

Metro Exodus ps4 kaç gb?

Tüm bunların yanında Metro Exodus ise 48 GB'lık bir alan kaplayacak. Eski Metro oyunlarından farklı olarak oyuncuları açık dünyaya bırakan yapım, büyük bir kesim tarafından merakla bekleniyor. Xbox One tarafında da benzer bir alanı kaplayacak olan yapım, Xbox One X'te daha büyük bir alan kaplayacak.

Metro Exodus kaç adet sattı?

Metro Exodus Steam'de .000 Sattı

Metro Exodus hangi ülkenin?

Metro Exodus hayatta kalma-korku ve gizlilik öğeleri barındıran birinci şahıs nişancı tarzında bir oyundur. Yıkım sonrası Rusya Federasyonu'nun belli şehirlerinde ve ağırlıklı olarak kırsal bölgelerinde geçen oyunda, oyuncuyu yeni tehlikeler ve yeni düşmanlar beklemektedir.

Metro Exodus Enhanced Edition kaç gb?

Sistem Gereksinimleri
İşletim SistemiWindows 2.0 veya daha üstü
FareTümleşik Fare
DirectXDirectX 12 API, Donanım Özellik Seviyesi 12
Bellek16 GB
Video Belleği6 GB
4 satır daha

Metro Exodus Türkçe mi?

Artık Metro Exodus'u da Türkçe oynayabileceksiniz Daha önce de başarılı çevirilerini görmüş olduğumuz DonanımHaber üyelerinden Qnoops, Metro Exodus için hazırladığı Türkçe yamayı yayınladı. ... Qnoops, 71 adet günlük sayfası da dahil olmak üzere oyunun tamamını Türkçeleştirmiş ve Türkçe font desteği de eklemiş.

Metro 2033 kac gb?

Bellek: 4 GB RAM. Ekran Kartı: DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and above) DirectX: Sürüm 11. Depolama: 10 GB kullanılabilir alan.

Metro Exodus ana karakter kim?

Ana karakterimiz Artyom'un hikayesini devam ettiren Metro Exodus, hikayeyi Moskova'nın dışına taşıyor. İlk iki oyunda yaşanan nükleer savaş sonrası tüm insanlığın yok olduğunu gösteren seri, hayatta kalan son insanların Moskova metrolarına sığındığını gözler önüne sermişti.

Metro Exodus hikayesi ne?

Metro Exodus'un hikayesi Metro Exodus, bir önceki oyun Metro: Last Light'tan hemen sonrasını konu alıyor. Nükleer savaş sonrası harabeye dönen Moskova'nın karanlık metro tünellerinde yaşamaktan sıkılan Artyom, dışarıda yaşayan başkaları olabileceği umuduyla keşiflere çıkar.

Metro Exodus Gold Edition farkı nedir?

Gold Edition, kıyamet sonrası Rusya vahşi doğasındaki tüm yeni maceralara erişim sağlayan Metro Exodus Expansion Pass'i içerir. ... Dünyayı yerle bir eden nükleer savaştan çeyrek asır sonra hayatta kalan birkaç bin insan Moskova'nın yıkıntıları altında, Metro tünellerinde hayata tutunuyor.

Metro Exodus 2033 kaç gb?

DirectX: Sürüm 11. Depolama: 10 GB kullanılabilir alan.

Metro Exodus hangi zamanda geçiyor?

Metro Exodus, 2036 yılında, Metro: Last Light hikayesinden iki yıl sonra, nükleer savaşın harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Oyun Metro: Last Light'ın “Redemption ”' hikayesinden devam ediyor.

Metro Exodus ne anlatıyor?

Metro Exodus, bir önceki oyun Metro: Last Light'tan hemen sonrasını konu alıyor. Nükleer savaş sonrası harabeye dönen Moskova'nın karanlık metro tünellerinde yaşamaktan sıkılan Artyom, dışarıda yaşayan başkaları olabileceği umuduyla keşiflere çıkar.

Metro 2033 Exodus kaç saat?

Ana kısım yaklaşık 9 saat. Bu siteden birçok oyun için kontrol edebilirsin.