Foursquare ne dir?

İçindekiler:

  1. Foursquare ne dir?
  2. Foursquare amacı nedir?
  3. Foursquare ucretli mi?
  4. Foursquare takip ediliyor ne demek?
  5. Foursquare ne oldu?
  6. Foursquare sahibi kim?
  7. Swarm ücretli mi?
  8. Foursquare hangi ülkenin?
  9. Swarm ne zaman kuruldu?
  10. Swarm ile Foursquare aynı şey mi?
  11. Foursquare yer ekleme nasıl yapılır?
  12. Foursquare Türkiye ne zaman kuruldu?
  13. Swarm neden hata verir?

Foursquare ne dir?

Foursquare, GPS sisteminden faydalanarak, kullanıcıların bulundukları ortamda “check-in” yani yer bildirimi yapmasına olanak veren bir sosyal medya platformudur. Uygulama internet erişimine sahip akıllı telefon kullanıcılarına yöneliktir.

Foursquare amacı nedir?

Foursquare, gezdiğiniz ve gittiğiniz yerlerde konum bilgisi paylaşarak, arkadaş listenize nerede olduğunuzu gösteren bir uygulamadır. Mobil cihazlar için tasarlanmıştır. Dünya genelinde en fazla kullanılan mobil uygulamalardan biridir.

Foursquare ucretli mi?

Ücretsiz ve istenildiği zaman iptal edilebilen bir hizmettir.

Foursquare takip ediliyor ne demek?

Foursquare'deki takipçileriniz, Swarm'da arkadaş olarak eklemediğiniz sürece check-in'lerinizi ve konumunuzu göremez. Bir kişiye Swarm üzerinden arkadaşlık isteği gönderdiğinizde otomatik olarak Foursquare'de de takibe almış olursunuz.

Foursquare ne oldu?

Foursquare bundan sonra check-in (yer bildirimi) için kullanılmayacak. Swarm adlı yeni uygulamayla yer bildirimi yaparken, Foursquare ile yeni mekanlar tanıyacaksınız. Yıllardır yer bildirimleriyle kendi haritasını ve tavsiye listesini oluşturan Foursquare yarından itibaren mekan bulma uygulaması olacak.

Foursquare sahibi kim?

Foursquare Labs, Inc. Foursquare/Sahipler

Swarm ücretli mi?

Swarm kullanıcıların ücretsiz olarak yer bildirimi yapmasına olanak tanıyan popüler bir uygulama...

Foursquare hangi ülkenin?

Foursquare 2009 yılında ABD'de kurulmuş konum tabanlı bir sosyal ağ web sitesidir.

Swarm ne zaman kuruldu?

Akıllı telefonlar için geliştirilen Swarm uygulamasıyla kullanıcılar, yakınında bulunan arkadaşlarını uzaklık mesafesini de görerek bulabiliyor ve mesajlaşabiliyor. 2009'da hazırlanan ve halen 45 milyon kullanıcının aktif kullandığı Foursquare uygulamasının geliştirilmişi olarak da adlandırılan Swarm, 2014 Mayıs ayında ...

Swarm ile Foursquare aynı şey mi?

Swarm, Foursquare tarafından geliştirilmiş, check-in ve plan yapma uygulamasıdır.

Foursquare yer ekleme nasıl yapılır?

Foursquare'e mekan eklemek sandığınızdan daha kolay. Öncelikle birçoğumuzun sıkça kullandığı sosyal ağın mekan ekleme sayfasına giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecek. - Burada eklemek istediğiniz mekanın adres bilgilerini girmeniz gerekiyor.

Foursquare Türkiye ne zaman kuruldu?

Ağ, sosyal ağ, akıllı telefon olarak adlandırılan cihazlara Foursquare'in yazılımı yüklenerek kullanabilmektedir. iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone, Symbian , Bada, MeeGo gibi birçok mobil platforma uygun yazılımı bulunmaktadır....Foursquare.
TürüÖzel
Başlangıç
Mevcut durumuAktif
12 satır daha

Swarm neden hata verir?

Swarm uygulaması zaman zaman yarım kalan güncellemeler sırasında hata verebiliyor. Swarm durduruldu hatasının en büyük nedeni Swarm uygulamasının aşırı ön bellekleme yapmasıdır. Genel olarak Android cihazlarda Play Store hatalarından kaynaklı bir sorun yok ise güncellemenin yarıda kalamsıda bu hataya neden olabiliyor.