Müze Kart ile kaç kez?

İçindekiler:

  1. Müze Kart ile kaç kez?
  2. Müze kart almak için ne gerekli?
  3. Müze Kart kaç kişi kullanabilir?
  4. Iş bankası kartı müze kart yerine geçer mi?
  5. Maximum Müze Kart bitti mı?
  6. Müzekart nasıl kullanılır?
  7. Internetten indirimli Müzekart nasıl alınır?
  8. Polisler müzelere ücretsiz girebilir mi?
  9. Müze kartların süresi uzatıldı mı?

Müze Kart ile kaç kez?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitler anısına düzenlenen Müzekart ile 300'den fazla müze ve ören yerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilirsiniz.

Müze kart almak için ne gerekli?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, "Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi" ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca "www.muzekart.com" adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.

Müze Kart kaç kişi kullanabilir?

Cevap 7.Müzekart sahibi dışında kişiler tarafından kullanılamaz.

Iş bankası kartı müze kart yerine geçer mi?

İş Bankası tarafından çıkarılan kredi kartları (üzerinde İş Bankası logosu bulunan Mastercard/Visa kredi kartları) bir takvim yılı içinde 30 gün süre ile Müzekart özelliği taşıyacaktır.

Maximum Müze Kart bitti mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Maximum Kart'ınızı müze veya ören yerinde ilk kullandığınız tarihte ücretsiz giriş süreciniz başlayacak ve bu günden başlamak üzere 30. günün sonunda sona erecektir.

Müzekart nasıl kullanılır?

MüzeKart+ Nasıl Kullanılır? Müzekart'ınızı satın alırken, kimlik bilgileriniz ve fotoğrafınız karta işleniyor. Bundan ötürü Müzekart yanlızca sahibi tarafından kullanılabiliyor. Bir yakınınızın sizin adınıza Müzekart'ınızı kullanması mümkün değildir.

Internetten indirimli Müzekart nasıl alınır?

Ya da isteyenler www.muze.gov.tr adresinde, online başvuru kısmından istenen bilgileri girerek Müzekart'a başvuru yapabilirler.

Polisler müzelere ücretsiz girebilir mi?

Resmi görev kapsamında müze veya örenyerine giriş zorunluluğu bulunan Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı kolluk kuvvetleri personeli, ... Ülkemizde görev yapan Büyükelçi, Başkonsolos ile refakatindeki eş ve çocukları, bakanlığa bağlı müze ve örenyerlerine ücretsiz giriş yapabilirler.

Müze kartların süresi uzatıldı mı?

Müzekart sahibi vatandaşlarımızın koronavirüs (COVID-19) salgını sürecinde kapalı olan müze ve ören yerlerini ziyaret edememelerinden dolayı herhangi bir hak kaybına uğramamaları için 18 Mart 2020 ve sonrasında geçerli olan Müzekart'ların kullanım süreleri, 18 Mart 2020 tarihinden başlayarak müze ve ören yerlerinin ...