Moana 2 ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Moana 2 ne zaman çıkacak?
  2. Moana türkçe dublaj kim seslendiriyor?
  3. Maşa yı seslendiren kim?
  4. Moana hangi ülkenin yapımı?
  5. Küçük ayak filmi kaç yaş için?
  6. Moana ne kadar sürüyor?
  7. Moana Türkçe seslendiren kim?

Moana 2 ne zaman çıkacak?

Moana 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman? Frozen 2 gibi popüler animasyon filmlerinin devam filminin yapımını sürdürmek Walt Disney'in bir politikası olmuştur. Yani Moana 2 olursa, bunu 2022-2023 ekranlarında bekleyebiliriz.

Moana türkçe dublaj kim seslendiriyor?

Moana'yı 14 yaşındaki Hawaili Auli'i Cravalho seslendirirken yarı tanrı Maui'yi ise The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson seslendiriyor.

Maşa yı seslendiren kim?

Sadece iki kahramanı olan ve diğer rollerin konuşma balonu ile dahil olduğu çizgi filmimizde Gaga karakterini Murat Prosçiler seslendirmektedir. Not: Ege'yi de Didem Atlıhan seslendirmektedir.

Moana hangi ülkenin yapımı?

Moana 2016 ABD yapımı 3 boyutlu müzikal macera filmidir. Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan yapımın yönetmenliğini Ron Clements ve John Musker üstlenmiştir.

Küçük ayak filmi kaç yaş için?

6+ yaşlar için gayet uygun. Bazı hassas çocuklar, filmde Migo'nun üzerine doğru düşen uçak sahnesinde ve taşkoruyucusunun rap şarkı eşliğinde Migo'ya geçmişi anlattığı sahnede biraz ürkebilirler. Ayrıca yükseklerden düşen karakterlerin yaralanmaması gibi küçük çizgi film esprilerinin olduğunu da belirtelim.

Moana ne kadar sürüyor?

1 saat 53 dakika

Moana Türkçe seslendiren kim?

Moana'yı 14 yaşındaki Hawaili Auli'i Cravalho seslendirirken yarı tanrı Maui'yi ise The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda Moana'nın köyünde yaşayan Motunui rolünde Phillipa Soo ve Dakoti rolünde Alan Tudyk bulunuyor.