Elçin Sangu aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Elçin Sangu aslen nereli?
  2. Leyla Elçin Sangu kaç yaşında?
  3. GittiGidiyor reklamındaki kadın kim?
  4. GittiGidiyor reklamında oynayan kadın kim?
  5. GittiGidiyor Google reklam Paketi nedir?
  6. Elçin Sangu GittiGidiyor reklamından ne kadar aldı?

Elçin Sangu aslen nereli?

Elçin Sangu, 11 Temmuz 1985 tarihinde İzmir'de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı.

Leyla Elçin Sangu kaç yaşında?

Elçin Sangu Kaç Yaşında? 13 Ağustos 1985 yılında İzmir'de dünyaya gelen Elçin Sangu, Çerkez kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun olan Sangu, daha sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü burslu olarak kazanmıştır.

GittiGidiyor reklamındaki kadın kim?

Elçin Sangu'nun yeni marka yüzü olduğu GittiGidiyor'un 20. yılına özel yeni logo ve "Keşfetmeye Bak!" sloganıyla çekilen reklam filmi yayınlandı!

GittiGidiyor reklamında oynayan kadın kim?

Kampanyanın reklam filmlerinde GittiGidiyor'un yeni marka yüzü ünlü oyuncu Elçin Sangu yer alıyor.

GittiGidiyor Google reklam Paketi nedir?

GittiGidiyor ve Google entegrasyonu sayesinde, GittiGidiyor'da satışa çıkardığınız ürünlere hiç bir uzmanlık gerektirmeden kolayca reklam verebilirsiniz. ... Bu sistem sayesinde, satın aldığınız reklam bütçesi tutarında ürünlerinizin daha fazla Google Alışveriş Reklamları'nda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Elçin Sangu GittiGidiyor reklamından ne kadar aldı?

Sangu konuşulanlar doğruysa bir yıllık bu anlaşma için 2 milyon lira alacakmış. Güzel oyuncu Elçin Sangu'nun iki ay içerisinde iki ayrı reklam firmasıyla yaptığı anlaşmalarından kazandığı böylelikle 3 milyon lirayı bulmuş oluyor.