Halk Bank reklamında kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Halk Bank reklamında kim oynuyor?
  2. Halkbank reklamları nerede çekildi?
  3. Kerem Alışık Halkbank reklamı kimle oynuyor?
  4. Sen benimsin ben seninim reklam kim söylüyor?
  5. Paraf reklamı Ömer kimdir?
  6. Halkbank nasil bir Bankadir?
  7. Banka hesabı açtırmak ücretli mi?
  8. VakıfBank reklamında saz çalan kim?
  9. VakıfBank reklamında oynayan kim 2021?

Halk Bank reklamında kim oynuyor?

kerem alışık'lı halkbank reklamı

Halkbank reklamları nerede çekildi?

Deneyimi ve mütevazı tavrıyla bilinen sanatçı Kerem Alışık, genç bankacıya eşlik eden öğretmen rolünde Halkbank'ın reklam yüzü oldu. Halkın kendine yakın bulduğu bir sanatçı olarak Alışık'ın, Halkbank'ın mesajını çok başarılı bir şekilde yansıttığı reklam filminin çekimleri İstanbul ve Tekirdağ'da yapıldı.

Kerem Alışık Halkbank reklamı kimle oynuyor?

Halkbank. Halkbank, Anneler Günü'nde anneleri hayatta olmayan kişileri de unutmadı. Kerem Alışık'ın yer aldığı duygu yüklü reklama Esmeray'ın Unutama Beni şarkısı eşlik ediyor.

Sen benimsin ben seninim reklam kim söylüyor?

İbrahim Kalın - Sen Benimsin Ben Seninim - (Official Video) - Dailymotion Video.

Paraf reklamı Ömer kimdir?

Halkbank,“Önce Halk, Sonra Bankayız” sloganlı yeni reklam kampanyasına start verdi. Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın reklam yüzü olduğu kampanyanın lansman filmi yayına girdi. ... Kerem Alışık'ın Ömer'e “Madem Halkbank'ta çalışacaksın, o zaman halkı iyi tanıyacaksın” tavsiyesinin ardından ikili Türkiye'yi dolaşmaya başlıyor.

Halkbank nasil bir Bankadir?

Türkiye Halk Bankası A.Ş., kısaca Halkbank, 1933 yılında 2284 sayılı Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu kapsamında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye, kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurulmuş bir devlet bankasıdır. ... 128.480 milyon TL aktif büyüklüğü ile dünyanın büyük 159. bankasıdır.

Banka hesabı açtırmak ücretli mi?

Banka Hesap Açma Ücreti Bankalar hesap açmak için veya kullanılmayan hesap için herhangi bir ücret veya komisyon almamaktadır. Yani banka hesabı açmanın kişiye herhangi bir zararı yoktur. Ancak bankaların havale, EFT gibi transfer işlemlerinde aldıkları belirli bir komisyon oranı vardır.

VakıfBank reklamında saz çalan kim?

Vakıfbank reklamında türküyü söyleyen kişi Ender Balkır'dır. Balkır aslen Tunceli'nin Mazgirt ilçesindendir.

VakıfBank reklamında oynayan kim 2021?

Banka, yeni marka yüzü Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı reklam kampanyasıyla "Dijital kolaylaştırır" sloganının altını çiziyor. Üç filmden oluşan kampanya ile VakıfBank müşterisi olurken de zamanı en değerli biçimde kullanmanın yolları anlatılıyor.