Kombi petekleri temizliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kombi petekleri temizliği nasıl yapılır?
  2. Kalorifer peteği nasıl silinir?
  3. Kombi temizleme kaç saat sürer?
  4. Peteklerin temizlenmesi gerektiğini nasıl anlarız?
  5. Peteklerdeki lekeler nasıl çıkar?

Kombi petekleri temizliği nasıl yapılır?

- Kombideki su kombi giriş panolarında bulunan filtre sökülerek çamaşır suyu dolu bir kabın içinde bekletilir. - Peteklerin yerinden çıkarılması için vanalar sökülerek petek banyoya taşınır. - Petek içine hortum ile tazyikli su verilerek temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden berrağa dönüşene kadar devam eder.

Kalorifer peteği nasıl silinir?

Ilık su ve mikrofiber bez yardımıyla kalorifer peteğinizin ızgara ve gövde kısımlarını silin. Dökme demir (eski tip) kalorifer petekleriniz varsa aralarındaki tozu elektrik süpürgesinin ince ucuyla çekip ardından ıslak bezle silebilirsiniz.

Kombi temizleme kaç saat sürer?

Temizliğin uygulanma süresi en az 1-1,5 saat kadar sürer ve bu zaman peteklerdeki ve tesisattaki kirlilik durumuna göre uzayabilir veya azalabilir.

Peteklerin temizlenmesi gerektiğini nasıl anlarız?

1 - Daha önce ısındığınız halde zamana ve kullanıma bağlı olarak, peteklerin altı ısınmıyor üstü ısıtıyor ise yada peteğin her tarafı eşit aynı ısıtmıyorsa temizlenme zamanı gelmiştir.

Peteklerdeki lekeler nasıl çıkar?

Peteklerin dış yüzeyine ve ulaşılabilir tüm yüzeylere bir miktar Cif Ultra Hijyen Sprey sıkın. Kalorifer peteklerinin dış yüzeyini bir bez ya da sünger yardımıyla silin. Ardından hafif nemli bir bez ile yeniden silebilirsiniz. Daha sonra paslanmaması için kuru bir bez ile kurulayın.