Digiturk fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Digiturk fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Digiturk borcumu nasıl öğrenebilirim?
  3. Digiturk Online işlemler neler yapılır?
  4. Digitürk fatura ödeme nereye ödenir?
  5. Digitürk fatura ödenmezse ne olur?
  6. Digitürk nasıl ödenir?
  7. Paycell kartla fatura ödenir mi?
  8. Digitürk kaç günde kapanır?
  9. Digiturk fatura ne zaman kesilir?
  10. Digiturk taahhüt süresi ne kadar?

Digiturk fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Digiturk Müşteri Hizmetleri:Dilediğiniz zaman 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemimizin yardımıyla kredi kartı fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digiturk borcumu nasıl öğrenebilirim?

Digiturk Müşteri Hizmetleri: 0212 472 73 73'ü arayarak fatura menüsünü tuşladığınızda son dönem fatura bilgilerinizi ve ödenmemiş fatura tutarınızı öğrenebilir, kolaylıkla kredi kartıyla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digiturk Online işlemler neler yapılır?

Cep telefonu numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak, fatura ve borç sorgulama, tarife ve paket bilgisi görüntüleme, paket ve içerik satın alma gibi aboneliğiniz ile ilgili bir işlemleri Digiturk'ün online işlemler merkezinden yapabilirsiniz.

Digitürk fatura ödeme nereye ödenir?

Ödemelerinizi DigiWeb online üyelik işlemleri bölümünden veya 73 73 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak kredi kartınız ile yapabilirsiniz. PTT işlem noktalarında işlem ücreti: 8 TL olarak belirlenmiştir.

Digitürk fatura ödenmezse ne olur?

Ödenmemiş 3 faturası biriken üyelerimizin, güncel dönem faturası hariç tüm fatura borçlarını ödememesi durumunda yayınları kapanmaktadır. Faturalarınızın düzenli olarak ödenebilmesi için otomatik ödeme talimatı verebilir, yayınlarımızdan kesintisiz faydalanabilirsiniz.

Digitürk nasıl ödenir?

Ödemelerinizi DigiWeb online üyelik işlemleri bölümünden veya 73 73 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak kredi kartınız ile yapabilirsiniz.

Paycell kartla fatura ödenir mi?

Paycell müşterilerinin elektrik, su, doğalgaz, telefon faturaları, devlet ödemeleri gecikmez her zaman kolayca hallolur. Ödemelerinizi Paycell Uygulaması ve Temsilcimiz olan Turkcell Mağazaları/Satış Noktalarından hemen yaparak zaman kazanıp, fatura kuyruklarında beklemeden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digitürk kaç günde kapanır?

Yazılı talebinizin bize ulaşmasını takiben 7. gün yayınlarınız kesilecek olup üyelik iptal işleminiz gerçekleştirilecektir. Takip eden 24 saat içerisinde SMS ile iptal talebinizin alındığı bilgisi sizinle paylaşılır.

Digiturk fatura ne zaman kesilir?

Digiturk'te faturalar, her ayın 3'ünde kesilmektedir. Faturanızın son ödeme tarihi de aynı ayın 16'sı olmaktadır ve bu tarih faturanızın sağ üst kısmında belirtilmektedir. Faturanızın son ödeme tarihi hafta sonu ya da resmi tatiller nedeniyle birkaç gün öncesi ya da sonrası olarak değiştirilebilir.

Digiturk taahhüt süresi ne kadar?

Yeni Bireysel aboneler tarafından yukarıda özellikleri belirtilen paketin seçilerek Abonelik sözleşmesinin imzalanması, 24 (yirmi dört) ay boyunca internet hizmeti abonesi olma taahhüdünde bulunması, bu taahhüde uygun davranılması, DİGİTURK abonelik ve kampanya koşullarına uyulması koşuluyla, Aboneden 24 ay süresince ...