Türk Telekom hangi uygulama internet verir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom hangi uygulama internet verir?
  2. Türk Telekom uygulaması var mı?
  3. Türk Telekom sil süpür yok nasıl yapılır?
  4. Turk Telekom internet nasil kazanilir?
  5. Türk Telekom Faturalıda sil süpür var mı?

Türk Telekom hangi uygulama internet verir?

Sil süpür uygulaması ile bedava internet kazanmak çok kolay Türk Bedava internet veren uygulamalar içinde en çok bilinen ve kullanılan şüphesiz sil süpür kampanyası.. Türk Telekom hat sahipleri mobil uygulamasını indirerek Çarşamba ya da Cuma günlerine hediye kazanarak girebilirler.

Türk Telekom uygulaması var mı?

Türk Telekom Online İşlemler uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu aboneliğinize ait işlemlerinizi tek uygulama ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Türk Telekom Online İşlemler uygulaması ile; Tarife ve paket bilgilerinizin grafiksel gösterimiyle kullanımlarınızı görüntüleme.

Türk Telekom sil süpür yok nasıl yapılır?

Türk Telekom Sil Süpür sorunu her yöntemi denemeye rağmen düzelmiyorsa Türk Telekom müşteri hizmetleri aranabilir. Bunun için 4 numarası aranarak sorun hakkında müşteri temsilcisi ile görüşmek yeterli olacaktır.

Turk Telekom internet nasil kazanilir?

Bu kampanyadan yararlanmak için 3008'e atmanız gereken SMS şu şekildedir; “1GB e-mail adresiniz” bu mesajı göndermenizin ardından hattınıza hediye 1GB tanımlanacaktır. Mobil uygulama üzerinden TL yüklemesi yaptığınız taktirde bir aylık 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom Faturalıda sil süpür var mı?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil haricindeki tarifelerde bulunan Türk Telekom bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir.