Emekliler ne zaman promosyon alacak?

İçindekiler:

  1. Emekliler ne zaman promosyon alacak?
  2. PTT emekli promosyon 2021 ne kadar?
  3. Halkbank emekli promosyon nasıl alınır?
  4. Halkbank emekli promosyon başvurusu Atm'den nasıl yapılır?
  5. Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman?

Emekliler ne zaman promosyon alacak?

promosyon ödemesi yapılacaktır. (*) Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir. (**) Promosyon ödemeleri tarihinden itibaren başlamıştır.

PTT emekli promosyon 2021 ne kadar?

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

Halkbank emekli promosyon nasıl alınır?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM'lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz.

Halkbank emekli promosyon başvurusu Atm'den nasıl yapılır?

Promosyon ödemesi başvurusu yapmak için emekli aylığı almakta olduğunuz bankanın ATM'sine giderek banka kartı ile işlem yapmanız gerekmektedir. Banka kartını taktıktan sonra diğer işlemler kısmından emeklilik işlemleri sekmesini seçin ve buradan promosyon başvurusu kısmını seçin.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman?

SSK emeklileri, ikramiyelerini 13-14 Temmuz tarihleri arasında alacak. Emekli Sandığı kapsamındaki kişilerin ise temmuz ayı farkı ile temmuz aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz'da birlikte ödenecek. Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri de 16 Temmuz'da yapılacak.