YKS başvurusu ne zaman son?

İçindekiler:

  1. YKS başvurusu ne zaman son?
  2. YKS başvurusu nasıl yapılır?
  3. Osym Başvuru nasıl yapılır 2021?
  4. ÖSYM kayıt ne zaman son?
  5. 2021 üniversite sınav başvuruları ne zaman?
  6. 2021-YKS başvurusu nasil yapilir?
  7. Kayıtları Ne Zaman Bitiyor?

YKS başvurusu ne zaman son?

2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular 4 Şubat'ta başlamıştı. Başvurular 2 Mart'ta sona erdi. YKS 2021 için geç başvuru günü 17-.

YKS başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

Osym Başvuru nasıl yapılır 2021?

Adaylar başvurularını, 04 Şubat 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabiliyorlar. 2021 YKS başvurusu için tıklayınız.

ÖSYM kayıt ne zaman son?

2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular 4 Şubat'ta başladı. Başvurular 2 Mart'ta sona erecek.

2021 üniversite sınav başvuruları ne zaman?

Kimlik Kartında fotoğrafı olmayan adaylardan ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde de geçerli bir fotoğrafı bulunmayanlar, MEB e-okul sisteminde ortaöğretim bilgileri bulunuyor olsa da 2021-YKS başvurularını, sınava başvuru süresi içinde (4 Şubat-2 Mart 2021) bir başvuru merkezinden yapacaklar ve süresi içinde sınav ücretini ...

2021-YKS başvurusu nasil yapilir?

Bu durumdaki adaylar, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne kayıt olduktan sonra MEB e-Okul sisteminde de ortaöğretim bilgileri bulunuyorsa bir başvuru merkezine gitmeksizin 2021-YKS başvurularını, bireysel olarak internet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr) veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapabilecek.

Kayıtları Ne Zaman Bitiyor?

YKS sonuçlarına göre bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adayların üniversite kayıt işlemleri 6- tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4- tarihleri arasında yapılabilecek.