Göksu Park'ta neler var?

İçindekiler:

  1. Göksu Park'ta neler var?
  2. Göksu Parkı yapay mı?
  3. Göksu Park hangi belediye?
  4. Göksu Parkı kime ait?
  5. Ankaradaki goller nelerdir?
  6. Göksu Parkı nereye bağlı?
  7. Göksu Parkına nasıl gidilir?
  8. Göksu Parkı go kart var mı?
  9. Göksu parkında alkol serbest mi?
  10. Ankarada gol var mı?
  11. Ankarada ova var mı?
  12. Göksu Parkı yürüyüş yolu kaç km?
  13. Göksu Parkı kim yaptı?
  14. Göksu Parkı kaç dönüm?
  15. Yıldız parkında alkol yasak mı?

Göksu Park'ta neler var?

Daha iyi canlandırılması için rakamlar ile konuşmak gerekirse Göksu Parkı içinde bulunan toplamda 250.200 metrekare yeşil alanın 117.000 metrekarelik bölümünde 99.000 bitki, 700 barbekü ve kamelya, 700 çardak, 75 çeşme, 37 heykel, 5 metrekare koşu alanı, 1.600 metrelik ahşap yürüme yolu bulunmaktadır.

Göksu Parkı yapay mı?

Eryaman`da (Etimesgut İlçesi) bir park ismi. Ankara`nın en büyük yapay gölü üzerine kuruludur. Lokantalar ve dinlence yerlerinin dışında lunapark eğlenceleri bölümleri de vardır. İstanbul Yolu üzerinde şehir merkezinden 20. km dedir.

Göksu Park hangi belediye?

Ankara Büyükşehir Belediyesi :: Göksu Parkı

Göksu Parkı kime ait?

Göksu Parkı
Açılış2003
İşletmeciAnkara Büyükşehir Belediyesi
DurumEtkin
Resmî siteankara-bel.gov.tr/AbbSayfalari/Parklar/Goksu.aspx
6 satır daha

Ankaradaki goller nelerdir?

İl sınırları içinde Mogan, Tuz, Karagöl (Çubuk), Eymir, Karagöl (Kızılcahamam) gölleri bulunur.

Göksu Parkı nereye bağlı?

Göksu Parkı 39.992764 enlem ve 32.646694 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Göksu Mh. ve Etimesgut ilçesine bağlıdır. Göksu Parkı haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Göksu Parkı posta kodu 06105.

Göksu Parkına nasıl gidilir?

Metro ile gitmek istiyorsanız, Kızılay'dan Eryaman'a giden metro hattını kullanıp,” Eryaman 1-2” adlı metro durağına inerek parka yürüyerek gidebilirsiniz. Toplu Taşıma ile Gidecekler; EGO 531 no'lu (Etimesgut-Elvan kent-Sincan-Fatih-Eryaman) otobüsleri ile de parka ulaşmak mümkün.

Göksu Parkı go kart var mı?

Her çeşit spor aletinin bulunduğu parkta yürüyüş parkurunun uzunluğu ise toplam 2201 metredir. Go-kart, halı sahalar, basketbol sahaları, plaj voleybolu, tenis kortları ile ziyaretçilerini ağırlayan Göksu Park içinde iki adet Oyuncakistan ve 14 adet figürlü oyuncak bulunmaktadır.

Göksu parkında alkol serbest mi?

Azrak, "Polis ve Vazife Kanunu'nda sadece bir hüküm var. O da okullar ve ibadet yerlerine 100 metre mesafede içki içilemeyeceğine ilişkindir. Park ve piknik alanlarına ilişkin mevzuatta böyle bir yasak yoktur.

Ankarada gol var mı?

Yüzölçümü 561 hektar olan göl, set gölü türünde. ... Kıyı uzunluğu 11 km. olan Mogan Gölü'nün ortalama derinliği ise 2.8 metre.

Ankarada ova var mı?

Çubuk Ovası, Ankara ili çevresinde bulunan bir ova. Tarihî bir öneme sahiptir. 1402 yılında Timur ile Osmanlılar arasındaki Ankara Muharebesi bu ovada yaşanmıştır.

Göksu Parkı yürüyüş yolu kaç km?

127.189 m²'lik gölette balık tutulabilen 9 adet yüzer iskele, 250.200 m²'lik yeşil alanda 1.6 km. ahşap yürüme yolu ve 13.000 m² piknik alanında 473 barbekü mevcuttur.

Göksu Parkı kim yaptı?

Bu alanın 127.189 m²'si göletten oluşmaktadır. Restoran, kafe, dinlence ve piknik yerlerinin dışında lunapark bölümleri ile yürüyüş ve koşu yolları bulunmaktadır....
Göksu Parkı
Açılış2003
İşletmeciAnkara Büyükşehir Belediyesi
DurumEtkin
Resmî siteankara-bel.gov.tr/AbbSayfalari/Parklar/Goksu.aspx
6 satır daha

Göksu Parkı kaç dönüm?

Göksu Parkı
Yüzölçümü508.000 m²
Açılış2003
İşletmeciAnkara Büyükşehir Belediyesi
DurumEtkin
6 satır daha

Yıldız parkında alkol yasak mı?

Mesela Yıldız Parkı'nda yanınızda alkol götürüp piknik yapamazsınız, yasak. ... Onu da yapamıyorsunuz, çünkü Yıldız Parkı'nda alkol satan yer yok.