SGK kredi kartı ile ödenir mi?

İçindekiler:

  1. SGK kredi kartı ile ödenir mi?
  2. SGK kredi kartı ile prim ödeme saat kaça kadar?
  3. SSK prim ödeme nasıl yapılır?
  4. SGK prim ödeme ne kadar 2021?
  5. Vakıfbank SGK prim ödeme nasıl yapılır?

SGK kredi kartı ile ödenir mi?

Kredi kartı kullanılabilir limitinin 0'ü kadar SGK prim ödeme işlemi yapılabilir. Düzenli ödeme talimatı verdiğiniz prim ödemelerinin gerçekleşmesi için, ödeme tarihinde kredi kartı kullanılabilir limitinin uygun olması gerekmektedir.

SGK kredi kartı ile prim ödeme saat kaça kadar?

* İnternet ve Mobil Şube Ödemeler kısmında yapılan işlemler, kurumlar ile yapılan mutabakatlar nedeniyle her gün 23.45 - 00.15 saatleri arasında gerçekleştirilmeyecektir.

SSK prim ödeme nasıl yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Ödemeleriniz Bankamız Aracılığıyla Kolaylaşıyor! ​SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

SGK prim ödeme ne kadar 2021?

İşverenlerin aylık ödediği SGK primi, işçinin brüt maaşı üzerinden hesaplanmaktadır. Sigorta priminin aylık alt sınırı brüt asgari ücret üzerinden hesaplanır. 2021 yılı için SGK priminin tabanı Türk Lirasıdır. Tavan ücret ise asgari ücretin 7,5 katıdır ve bu da Türk Lirasına denk gelmektedir.

Vakıfbank SGK prim ödeme nasıl yapılır?

Ödemelerinizi, Şubelerimizden, İnternet Bankacılığı'ndan, Mobil Bankacılık'tan, 08 Çağrı Merkezi'nden ve ATM'lerimizden yapabilirsiniz. SGK ödemelerinizi otomatik ödeme talimatı vererek hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için size en yakın şubemize başvurabilirsiniz.