MSI Türkiye garantisi kaç yıl?

İçindekiler:

  1. MSI Türkiye garantisi kaç yıl?
  2. MSI nereden alabilirim?
  3. MSI PC kimin?
  4. MSI kaç inç?
  5. MSI monitörler kaç yıl garantili?
  6. MSI Laptop ram takmak garantiyi bozar mı?
  7. MSI laptop nasıl bir marka?
  8. MSI Çin malı mı?
  9. Ixtech hangi ülkenin?
  10. MSI ürün kaydı nasıl yapılır?

MSI Türkiye garantisi kaç yıl?

tarihinden sonra satın alınan tüm MSI anakart ve ekran kartları da doğrudan 3 yıl garanti süresinden faydalanacaklar.

MSI nereden alabilirim?

MSI firmasının genel merkezi Zhonghe Bölgesi içerisinde Taipei Tayvanda yer almaktadır.

MSI PC kimin?

Micro-Star International Co., Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, "Micro-Star Technology") 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik şirketidir. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden biridir.

MSI kaç inç?

MSI notebook 14 inch 15,6 inç ve 17,3 inç olan ekran boyutlarıyla farklı seçenekler sunuyor. Kaliteli donanımın yanı sıra hafif yapıya sahip modeller kullanıcıların konforunu artırıyor. 2 kilo altında veya 2-4 kilo aralığında ağırlığa sahip laptoplar rahatlıkla taşınabiliyor.

MSI monitörler kaç yıl garantili?

MSI, Vatan, Penta ve Servispoint ile görüşmelerim sonucu ürünün garantisinin 3 yıl olduğu anlaşıldı.

MSI Laptop ram takmak garantiyi bozar mı?

Hectopat. MSI olarak, kullanıcıların RAM / SSD / HDD terfilerini kendilerinin yapmasını önermemekteyiz. Fakat kullanıcılar yine de RAM / SSD / HDD terfilerini kendileri yapmak isterlerse, cihazın alt kapağının açılması cihazı garanti dışı bırakmayacaktır. ... MSI'a ait olmayan hiçbir parça MSI garantisi altında değildir.

MSI laptop nasıl bir marka?

MSI aynı zamanda ATI ve NVIDIA Ekran Kartları ve Anakartlar üretmektedir. MSI Kalite konusunda kesinlikle mükemmel bilgisayarlar üretmektedir. ... Bilgisayarları yıllarca kullanılabilecek kapasitede ürünlerdir. Günümüzde masaüstü bilgisayarlarının çoğu MSI anakart veya Ekran Kartı kullanmaktadırlar.

MSI Çin malı mı?

Uzun ismi Micro-Star International Co. Ltd (MSI) (Çince: 微星科技, “Micro-Star Technology”) 1986 yılında New Taipei'de kurulmuş olan Tayvanlı elektronik markasıdır. Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üretici firmaları arasında yer almaktadır. MSI şirketi 1986 yılında Tayvan'da kurulmuştur.

Ixtech hangi ülkenin?

Çin'de bulunan merkezimiz ve İstanbul ofisimizle size ithalat imkanını en iyi şekilde sunuyoruz.

MSI ürün kaydı nasıl yapılır?

msi.com adresine girin ve bir hesap oluşturun. Siteye giriş yaptıktan sonra "ÜRÜN BİLGİLERİM" sayfasına (https://register.msi.com/product) gidin ve "Ürün Kaydı" düğmesine basın ve açılan sayfada "Yeni bir cihaz kaydetmek istiyorum" düğmesine tıklayın.