İski fatura ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İski fatura ödeme nasıl yapılır?
  2. İski fatura kime ait?
  3. İski fatura sorgulama nasıl yapılır?
  4. İski su faturasına nasıl itiraz edilir?
  5. Su faturamı nereden öğrenebilirim?
  6. Su faturam gelmedi ne yapmalıyım?
  7. Su faturamı nasıl görebilirim?
  8. Su faturası 1 kademe 2 kademe nedir Kaski?

İski fatura ödeme nasıl yapılır?

İSKİ Fatura Ödeme ALO 185 İSKİ Alo 185 İSKİ üzerinden İSKİ faturası ödenmesi çok hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. ALO 185 arandıktan sonra ödeme yapmak isteyen vatandaşlar İSKİ sözleşme numarası ve kredi kartı bilgilerini vererek ödeme işlemini tamamlıyorlar.

İski fatura kime ait?

Faturaların elektronik ortamda gönderilmesine ilişkin masraflar İdaremize aittir.

İski fatura sorgulama nasıl yapılır?

İSKİ BORÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR? - İSKİ su faturası borcunuzu internet üzerinden öğrenmek için esube.iski.gov.tr adresini tıklayın. - Karşınıza çıkan sayfadan abonelik durumunuza göre bireysel veya kurumsal seçeneğine tıklayın. Bireysel abone iseniz TC kimlik numaranızı, kurumsal abone iseniz kurum kodunuzu girin.

İski su faturasına nasıl itiraz edilir?

Fark var ise yani su faturasında son okuma 1553 ama su sayacınızda 1545 gözüküyorsa iski fatura itiraz için alo 185 veya https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx şubesine üye olup itiraz edebilirsiniz. Ertesi gün tekrar sayaç okumak için geleceklerdir. ALO185'i arayarak faturanızda hata olduğunu iletebilirsiniz.

Su faturamı nereden öğrenebilirim?

- İSKİ su faturası borcunuzu internet üzerinden öğrenmek için esube.iski.gov.tr adresini tıklayın. - Karşınıza çıkan sayfadan abonelik durumunuza göre bireysel veya kurumsal seçeneğine tıklayın. Bireysel abone iseniz TC kimlik numaranızı, kurumsal abone iseniz kurum kodunuzu girin.

Su faturam gelmedi ne yapmalıyım?

Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C.

Su faturamı nasıl görebilirim?

- www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Su faturası 1 kademe 2 kademe nedir Kaski?

1. kademe tarifesi olup, 2. kademe 36-50 m³ arası ve 1. kademenin % 50 fazlası, 3. kademe 51m³ ve daha fazlası olup 1. kademenin % 75 fazlası,olarak uygulanır. (Bu kademeler 30 günlük süre için geçerli olup daha kısa ve uzun süreli okumalarda gün hesabı ile kademe birlikte dikkate alınır.)