Nat Geo belgeselleri nereden izlenir?

İçindekiler:

  1. Nat Geo belgeselleri nereden izlenir?
  2. Nat Geo nasıl izlerim?
  3. National Geographic nerenin malı?
  4. National Geographic hangi şirkete ait?
  5. Genius nasıl dizi?
  6. Discovery Channel nasıl izlenir?
  7. Discovery Science nereden izlenir?
  8. History TV hangi platformda?
  9. History TV hangi kanalda?

Nat Geo belgeselleri nereden izlenir?

National Geographic Channel, Türkiye'de DIGITURK 181. kanalda, D-Smart 63. kanalda, Teledünya'da (Dijital Kablo) 189. kanalda, Tivibu Ev 102. kanalda, Tivibu Web 102. kanalda, Turkcell TV+ 150. kanalda ve Kablo TV'de 24 saat boyunca yayında.

Nat Geo nasıl izlerim?

Fox International Channels ve Türksat A.Ş. arasındaki anlaşma sayesinde National Geographic Channel belgesellerini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebileceksiniz. PC ve iPad üzerinden ulaşabileceğiniz uygulamada belgesellerin tam bölümleri NatGeo Play Teledünya Üst Paket üyelerine ücretsiz olarak açık.

National Geographic nerenin malı?

The National Geographic Magazine (NGM), 1888 yılından beri yayımlanmakta olan ABD merkezli dergidir. National Geographic Society'nin resmî yayın organıdır. Bugün derginin adı sadece National Geographictir.

National Geographic hangi şirkete ait?

National Geographic, belgesel kanalıdır. National Geographic Society'nin "araştırma, koruma ve eğitim" ilkelerine tamamen bağlı olan National Geographic, NG Televizyon ve Film (NGT & F), Fox Entertainment Group ve National Broadcasting Company (NBC) ortaklığıyla kurulmuştur.

Genius nasıl dizi?

Genius, her sezonunda dünyaya katkı yapmış bilim insanlarının hayatlarını iş-özel ayırmaksızın anlatacak. Dizinin ilk sezonunda odaklandığı kişi ise dünyanın gelmiş geçmiş en büyük bilim insanlarından olan Albert Einstein. ... Dizinin tamamen Einstein odaklı olması, onu her yönüyle tanımamıza olanak sağlıyor.

Discovery Channel nasıl izlenir?

Discovery Plus Nasıl İzlenir?
  1. Discoveryplus.com'a gidin ve tıklayın Deneme sürümüne başla 7 gün ücretsiz almak için. ...
  2. Discovery +, 2.500 şovdan 55.000'den fazla bölüm içeren bir akış platformudur.
  3. Neredeyse istediğiniz her şekilde izleyebilirsiniz: Akıllı TV'nizde, web'de, akıllı telefonunuzda veya tabletinizde.

Discovery Science nereden izlenir?

Discovery Science, teknoloji, bilim, uzay ve fabrikasyon ile ilgili belgesellerin yayınlandığı tematik kanaldır. Turkcell TV+, Digiturk, D-Smart, KabloTV ve tivibu platformunda bulunmaktadır.

History TV hangi platformda?

Türkiye'de D-Smart, Tivibu ve Kablo Tv' de yayın yapmaktadır. 'de Tivibu'ya, tarihinde D-Smart'a, 1 Temmuz 2021 tarinde Kablo Tv' ye eklenmiştir.

History TV hangi kanalda?

History'e 188. kanaldan erişim sağlayabilirsiniz. Tarihteki olaylar ve gerçeklerin ortaya çıktığı, tek tarih temalı televizyon kanalıdır.