Assassin's Creed ne zaman ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Assassin's Creed ne zaman ücretsiz?
  2. Assassin's Creed ücretli mi?
  3. Ubisoft hangi oyun ücretsiz?
  4. Assassin's Creed 2 kaç para?
  5. Ubisoft hangi oyunları bedava verecek?
  6. Assassin's Creed kaç gb ram?
  7. Ubisoft hangi oyunlar?
  8. Rainbow ne zaman bedava?
  9. Deluxe oyun ne demek?
  10. Ubisoft beleş oyun nasıl alınır?
  11. Assassin's Creed 2 ne zaman ücretsiz?
  12. Assassin's Creed nereden indirilir?

Assassin's Creed ne zaman ücretsiz?

Epic Games'in her hafta ücretsiz oyun vermesine Ubisoft sesiz kalmadı ve sevilen Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Chronicles: China'yı ücretsiz yaptı. Fiyatı 45 TL olan Assassin's Creed Chronicles: China tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek.

Assassin's Creed ücretli mi?

Normal Fiyatı 45 TL Olan Assassin's Creed Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu. Ubisoft, Çin yeni yılı nedeniyle 2015 yılında piyasaya sürdüğü Assassin's Creed Chronicles: China isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Normal fiyatı 45 TL olan oyun, 15 Şubat'a kadar herhangi bir bedel ödemeden alınabilecek.

Ubisoft hangi oyun ücretsiz?

Assassin's Creed, Far Cry ve Watch Dogs gibi birçok popüler video oyununun arkasındaki isim olan Fransız video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft, Tom Clancy's The Division serisinin yeni ve oynaması ücretsiz olacak oyunu Heartland'ı geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Assassin's Creed 2 kaç para?

Assassin's Creed 2 ücretsiz hale geldi! Normalde 49.99 TL fiyat ile karşımıza çıkan oyuna ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayarak mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz. ” Get it for free” seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan adımları takip etmeniz yeterli olacak.

Ubisoft hangi oyunları bedava verecek?

Assassin's Creed, Far Cry ve Watch Dogs gibi birçok popüler video oyununun arkasındaki isim olan Fransız video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft, Tom Clancy's The Division serisinin yeni ve oynaması ücretsiz olacak oyunu Heartland'ı geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Assassin's Creed kaç gb ram?

İşletim Sistemi: Windows 10/ 64 bit. İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 – 3.1 GHz/ Intel i – 3.2 GHz. Ekran Kartı: AMD R9 380 – 4 GB/ Nvidia GeForce GTX 960 4 GB. RAM: 8 GB.

Ubisoft hangi oyunlar?

En iyi Ubisoft oyunları
  • 10 – Watch Dogs 2. ...
  • 9 – Far Cry 5. ...
  • 8 – Assassin's Creed IV: Black Flag. ...
  • 7 – Tom Clancy's The Division 2. ...
  • 6- Assassin's Creed Valhalla. ...
  • 5- En iyi Ubisoft oyunları: Far Cry 4. ...
  • 4- Mario + Rabbids Krallık Savaşı ...
  • 3- En iyi Ubisoft oyunları: Assassin's Creed Origins.
Daha fazla öğe...

Rainbow ne zaman bedava?

Ubisoft Connect önderliğinde yapılan bir etkinlikte Rainbow Six Siege 18-24 Mart tarihleri arasında oynaması ücretsiz oluyor. Ücretsiz hafta olarak adlandırılan bu etkinlikte Rainbow Six Siege oyununu bedava bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Deluxe oyun ne demek?

Digital Deluxe Edition, bir oyunun bütün temel ekstra içerikleriyle birlikte paketlenmiş halidir. Yani satın alacağınız ME2 DD sürümü bütün önemli eklentileri bünyesinde barındıracaktır.

Ubisoft beleş oyun nasıl alınır?

UBISOFT ÜCRETSİZ OYUN VE DLC NASIL ALINIR? Ubisoft hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınız yoksa bir hesap açın. Hediyeniz, Ubisoft hesabına otomatik olarak eklenecek.

Assassin's Creed 2 ne zaman ücretsiz?

AssassinS Creed serisinin içinde en çok beğenilen oyunlardan biri olan Assassin's Creed 2, Ubisoft tarafından geçici süreyle ücretsiz oldu. Ubisoft'un mağazasında normal şartlar altında 45 liraya satılan Assassin's Creed 2 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde sevenlerini bekleyecek.

Assassin's Creed nereden indirilir?

ASSASSIN'S CREED II NASIL VE NEREDEN İNDİRİLİR? Oyunu indirmek için Uplay hesabınızın olması gerekiyor. Hesabı açtıktan sonra Assassin's Creed II'yi Uplay üzerinden indirebilirsiniz.