HES kodu uygulaması nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. HES kodu uygulaması nasıl kullanılır?
  2. Hayat Eve Sığar nasıl aktif edilir?
  3. Hayat Eve Sığar uygulaması açılmıyor ne yapmalı?
  4. Hayat Eve Sığar uygulaması bilgisayara nasil indirilir?
  5. Hayat Eve Sığar nasıl kod alınır?
  6. Hayat Eve Sığar kod neden gelmiyor?
  7. HES kodu nerelerde geçer?
  8. HES kodu nasıl aktif edilir?
  9. HES kodu için hangi numara aranır?
  10. Evde kal HES kodu nasıl alınır?
  11. HES kodu neden telefonuma gelmiyor?
  12. HES kodu dogrulama kodu nasıl alınır?
  13. HES kodu kaç yaş için geçerli?
  14. HES kodu ne kadar geçerli?

HES kodu uygulaması nasıl kullanılır?

HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden, "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor. Ardından "HES kodu oluştur" butonuna tıklanarak ve kod kullanım süresi seçilerek kod oluşturuluyor.

Hayat Eve Sığar nasıl aktif edilir?

  1. 1 Hayat Eve Sığar uygulamasına dokunun.
  2. 2 Açılan ekranları detaylı okuyarak, İLERLE butonuna dokunun.
  3. 3 Son pencerede Telefon numaranızı yazarak, KOD GÖNDER butonuna dokunun.
  4. 5 Gelen kodu Doğrulama Kodu alanına yazarak, GİRİŞ butonuna dokunun.
  5. 6 Adımları başarıyla tamamladınız.

Hayat Eve Sığar uygulaması açılmıyor ne yapmalı?

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI SORUNLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI Ya da telefonunuzun ayarlarına girin, oradan uygulamalar bölümünde HES uygulamasını bulun, uygulamanın ön belleğini silip temizleyin. Hala çalışmıyor mu? O zaman Sağlık Bakanlığı sosyal medya hesaplarına durumu anlatın ve çözülmesini isteyin.

Hayat Eve Sığar uygulaması bilgisayara nasil indirilir?

PC'de Hayat Eve Sığar nasıl indirilir
  1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
  2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın.
  3. Google Play'de Hayat Eve Sığar arayın.
  4. Hayat Eve Sığar indirin ve yükleyin.
  5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
  6. PC'de MEmu ile Hayat Eve Sığar oyunun keyfini çıkarın.

Hayat Eve Sığar nasıl kod alınır?

HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden, "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor. Ardından "HES kodu oluştur" butonuna tıklanarak ve kod kullanım süresi seçilerek kod oluşturuluyor.

Hayat Eve Sığar kod neden gelmiyor?

Hayat eve sığar doğrulama kodu gelmiyor sorunlarının yaşanmasına sebep olan yoğunluklar, genelde gündüz saatlerinde meydana geliyor. Bu saatlerde deneme yapmak yerine dilerseniz akşam saatlerinde yoğunluğun az olduğu saat dilimlerini seçebilirsiniz.

HES kodu nerelerde geçer?

Alınan yeni tedbirler kapsamında, il genelindeki tüm berber, kuaför, güzellik salonu, güzellik merkezleri, dernek lokali, nikah salonu, düğün salonu, hamam, sauna, kaplıca, kahvehane, kıraathane, internet kafe, internet salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonu, lunapark, tematik parklar, tiyatro ve benzeri ...

HES kodu nasıl aktif edilir?

2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak gönderilir. Sistem üzerinden, seyahatiniz için geçerli gün sayısı kadar HES kodunuz telefonunuza gönderilecektir.

HES kodu için hangi numara aranır?

1. Kısa mesaj - SMS ile Hes Kodu Alma. HES (boşluk) TC Kimlik Numaranız (boşluk) Kimlik kartınızın seri numarasının son 4 rakamı (boşluk) kodun geçerli olmasını istediğiniz gün sayısı” yazıp 2023'e SMS atın. Bilgileriniz böyle ise, 2023'e gönderilmesi gereken kısa mesaj metni “HES 12345678901 1234 28” olacaktır.

Evde kal HES kodu nasıl alınır?

Telefonlarının mesaj bölümüne giriş yapan kullanıcılar HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

HES kodu neden telefonuma gelmiyor?

HES Doğrulama SMS'i Gelmiyor Çünkü bu, sistemsel yoğunluktan dolayı yaşanan teknik bir arızadır. Cep telefonu numaranızı doğru girdiğinizden eminseniz ve kod gelmiyorsa; doğrulama kodunu tekrar isteyebilirsiniz. 3 dakikada 1 kod isteyebilirsiniz.

HES kodu dogrulama kodu nasıl alınır?

Mesajla HES kodu almak isteyenler HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (yani gün sayısı olacak şekilde) yazarak 2023'e SMS olarak atıldığında HES kodu mesajla telefona iletilecektir.

HES kodu kaç yaş için geçerli?

Kimler HES kodu almak zorundadır? Şehirler arası seyahat edecek, 3 yaş ve üzeri tüm yolcularımız HES kodu almak ve seyahat öncesinde görevli personellerimize HES kodlarını, kimlikleriyle birlikte göstermek zorundadır. 0-2 yaş yolcularımızın HES kodu alma zorunluluğu yoktur.

HES kodu ne kadar geçerli?

Sistem size az sonra 28 gün geçerli olacak HES kodunuzu telefonunuza gönderecektir, siz de ilgili alana girebilirsiniz. Bu işlemi bilet satın alacağınız her yolcu için ayrı ayrı yapmanız gerekir.