Samsung garanti telefonum nerede?

İçindekiler:

  1. Samsung garanti telefonum nerede?
  2. Samsung akıllı servis nedir?
  3. Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?
  4. Samsung garanti kapsamında servis ücreti alınır mı?
  5. Samsung TV kurulum ücreti var mı?
  6. Samsung telefon kaskosu neleri kapsar?
  7. Çamaşır makinesi servis ücretleri ne kadar?
  8. Samsung çamaşır makinesi garantisi kaç yıl?
  9. Hangi durumlarda telefon değişimi yapılır?
  10. KVK Teknik Servis hafta sonu açık mı?
  11. Kurulum ücreti yasal mı?
  12. Samsung servisi kacta aciliyor?

Samsung garanti telefonum nerede?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Samsung akıllı servis nedir?

Akıllı Servis Merkezlerinde çalışan teknisyenler, cihazlardaki arızaları bir saat içerisinde gideriyor. Cihazın sorunu bu süre içerisinde çözülemeyecek ise müşterilere yedek akıllı telefon hizmeti veriliyor. Cihaz değişimi gereken durumlarda ise kullanıcılara açılmamış ambalajıyla bir telefon veriliyor.

Samsung çamaşır makinesi servis ücreti ne kadar?

Ücretsiz arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Samsung Çamaşır Makinenizi yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı Çamaşır Makinenizi adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespıtı yaptırabilirsiniz.

Samsung garanti kapsamında servis ücreti alınır mı?

Onarım işlemleri onaylanan ürünlerin onayı iptal edilemez. Onay almayan cihazlar için 35 TL (kdv hariç) arıza tespit ücreti alınmaktadır. Garantimiz kapsamında aynı arıza ile 3. kez servisimize gelen cihazlar için müşterinin talebi doğrultusunda 70 TL servis ücreti hariç ücret iadesi yapılabilmektedir.

Samsung TV kurulum ücreti var mı?

Kendiniz almayıp servisten alacaksanız ve önceden söylerseniz daha iyi. Resmi ve belirli standartlara uygun ürünlerde montaj, kurulum ücretsiz. Garanti için servis ürünü kutudan çıkartıp kuracak.

Samsung telefon kaskosu neleri kapsar?

Telefon kaskosu, telefonu çarpma, düşürme, sıvı teması, yüksek voltaj, çalıntı gibi garanti kapsamına girmeyen arızalara karşı güvence altına alan hizmet paketidir. Bu hizmet aynı zamanda danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, lojistik, call center gibi hizmetleri kapsamaktadır.

Çamaşır makinesi servis ücretleri ne kadar?

Çamaşır makinesi yıkama motoru ücreti 150 TL ile 420 TL arasında. Bulaşık makinesi su tahliye motoru 1 TL arasında değişir. Her marka beyaz eşya buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi ürünlerinin teknik servis bedeli 50 TL olarak belirlenmiştir.

Samsung çamaşır makinesi garantisi kaç yıl?

Samsung Electronics, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve klimada 3 yılın yanı sıra 2 yıl daha ücretsiz garanti sunduğunu duyurdu. Samsung'un dünya çapında bilinen eşsiz teknolojisine sahip beyaz eşyalar, sundukları kaliteyi Ağustos ve Eylül aylarında 5 yıl garanti güvencesiyle taçlandırıyor.

Hangi durumlarda telefon değişimi yapılır?

Garantili olarak satın alınan telefonların bozulması durumunda ilk olarak yapılması gereken satın alınan yerle iletişime geçmek olacaktır. Telefonun bozulması kullanıcı hatasından veya firma kaynaklı bir sorundan dolayı olduğu anlaşıldığında telefon hakkında işlemler yapılacak veya iadesi, değişimi gerçekleşecektir.

KVK Teknik Servis hafta sonu açık mı?

KVK Hafta Sonu Çalışma Saatleri KVK firması hafta sonu her cumartesi sabah saat 09:00'da açılır ve öğleden sonra 14:00'da kapanır.

Kurulum ücreti yasal mı?

Yetkili servis tarafından kurulum yapılması zorunlu olup ücretsizdir. Yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır. Ürün garantisi kurulum tarihinde başlamaktadır.

Samsung servisi kacta aciliyor?

Samsung.com Hizmetleri ve pazarlama bilgileri, yeni ürün ve hizmet duyurularının yanı sıra özel teklifler, etkinlikler ve haber bültenleri....
Seyhan
Çalışma SaatleriHafta İçi09:00
18:00
Cumartesi09:00
18:00
24 sütun daha