Çukur amca ne yaptı?

İçindekiler:

  1. Çukur amca ne yaptı?
  2. Çukur da Cumali amca öldü mü?
  3. Çukur daki Cumali'nin gerçek ismi ne?
  4. Cukura yeni giren amca kim?
  5. Çukur Nedim kim?
  6. Cukur Nedim Kimdir?
  7. Ilkay Akdağlı kaç yaşında?
  8. Çukur çaycı Nedim kimin adamı?
  9. Cumali kimi öldürdü?

Çukur amca ne yaptı?

Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Amca, kendisini Çukur'dan gitmesi için tehdit eden ve hakkındaki tüm gerçekleri açıklayacağını söyleyen Emmi'yi kendi elleriyle öldürdü. Fenomen dizinin sevilen karakteri, Çukur'un Emmi'si Kadir Çermik diziye veda etti.

Çukur da Cumali amca öldü mü?

Çukur'un Final Bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur'dan ayrılan Amca'yı tuzaklarına çektiler. Ormanlık alanda kaçmaya çalışan Amca önceden kazılmış olan mezara düştü. Koçovalılar'a lanet okuyan Amca son nefesini verdi.

Çukur daki Cumali'nin gerçek ismi ne?

Peki ama Çukur'un Cumali'si Müfit Kayacan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İdris Baba'nın abisi olan Cumali Koçovalı karakterine Müfit Kayacan hayat vermektedir.

Cukura yeni giren amca kim?

Show TV'nin fenomen dizisi, Ay Yapım imzalı 'Çukur'un büyük finaline son 3 bölüm kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Çukur Nedim kim?

İlkay Akdağlı (d. 21 Ağustos 1973, Ankara), Türk oyuncu ve senarist.

Cukur Nedim Kimdir?

İlkay Akdağlı (d. 21 Ağustos 1973, Ankara), Türk oyuncu ve senarist.

Ilkay Akdağlı kaç yaşında?

48 yaşında (21 Ağustos 1973) İlkay Akdağlı/Yaş

Çukur çaycı Nedim kimin adamı?

Meke, mezarlıklar müdürlüğünde aldıkları bilgiyi Cumali'ye söyledi. Meke, “İdris Baba'nın abisi Cumali Koçovalı'nın mezarı için burası boş dediler. Kayıtlarda mezar yeri alınmış ama gömülen olmamış” dedi. Çaycı Nedim'in devamlı ziyaret ettiği ve yüzü gösterilmeyen kişinin İdris Koçovalı'nın abisi olduğu öğrenildi.

Cumali kimi öldürdü?

Uzun bir aranın ardından dün akşam 4. sezonuyla ekrana gelen Çukur'da Koçovalılar'ın düşmanı Arık Böke ve Seren Erdenet, ellerine geçen Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü videoyu Cumali'ye yolladı. Yamaç'ın babasını öldürdüğünü öğrenen Cumali ise kardeşini vurdu.