Oje Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Oje Nasıl Yapılır?
  2. Oje yerine ne kullanılır?
  3. Nasıl kolay oje yapılır?
  4. Doğal yoldan oje nasıl çıkarılır?
  5. Oje aseton hariç ne ile çıkar?
  6. Siyah oje kalıntısı nasıl çıkar?
  7. 2 renk oje nasıl yapılır?
  8. Oje Asetondan başka ne ile çıkarılır?
  9. Kalıcı oje kaç saat sürer?
  10. Kalıcı oje kaç gün kullanılır?
  11. Aseton el yapimi nasil yapilir?
  12. Oje yi Asetondan başka neyle silinir?
  13. Oje çıkarmak için ne yapılır?
  14. Kırmızı ojeyi çıkarmak için ne yapmalı?
  15. Zor çıkan oje nasıl çıkar?
  16. Oje ne kadar sürede kurur?

Oje Nasıl Yapılır?

Sürdüğünüz koruyucuyu tırnak uçlarında yoğun uygulayın. Böylece ojenizin tırnak uçlarındaki ömrünü uzatmış olursunuz. Koyu renk ojelerin en çabuk uçları çıkar biliyorsunuz... Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katını ince uygulayın. 2 dakika sonra ikinci katı sürün.

Oje yerine ne kullanılır?

İşte 3 doğal oje çıkarma yöntemi!
  • DİŞ MACUNU SÜREBİLİRSİNİZ. Evinizde aseton kalmadığında ilk başvuracağınız yöntem diş macunu olabilir. ...
  • SİRKE VE LİMON KULLANIN. Bir parça pamuğu sirkeye batırarak üzerine birkaç damla limon sıkın. ...
  • KASTOR YAĞI.
BE

Nasıl kolay oje yapılır?

Kolay oje sürmek için, ojeni fırçaya alırken ne çok dolu ne de çok az almalısın. Yeterli miktarda ojeni tırnağının tam ortasından sürmeye başla ve bu noktada "Yine taşıracağım!" düşüncelerini kafandan sil. Ne kadar sakin bir şekilde sürersen, taşırma ihtimalin o kadar az olacak.

Doğal yoldan oje nasıl çıkarılır?

Bir kabın ya da tabağın içine tırnaklarınızı kaplayacak kadar kolonya dökün. Tırnaklarınızı kolonya içinde 5 dakika bekletin ve yine kolonyalı pamuk yardımıyla ojelerinizi silin. Kolonyanın içindeki alkol ojelerinizin silinmesine yardımcı olacaktır.

Oje aseton hariç ne ile çıkar?

Bir miktar pamuk. Öncelikle kolonyadan bir miktar tırnaklarımızı kaplayacak yükseklikte tabağa koyuyoruz. Tüm tırnaklarımızı kolonyada 3-4 dk beklettikten sonra yine limonlu pamuk yardımıyla ojeyi çıkartıyoruz. Yumuşayan ojelerinizi tırnaklarınızla da kaldırarak işlemi hızlandırabilirsiniz.

Siyah oje kalıntısı nasıl çıkar?

Bir kaseye sıcak su ve karbonat koyup tırnaklarınızı 1-2 dakika bekletirseniz kalan oje de temizlenebilecektir. Ya da beyazlatıcı diş macunu kullanarak tırnaklarınızı fırçalarsanız yine koyu renk oje kalıntılarını kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

2 renk oje nasıl yapılır?

Öncelikle seçtiğiniz bir renk ojeyi tırnağınıza uygulayın. Ardından kalan 2 renk ojeyi bir tabağa ya da zemine damlatarak fırçanın ucunu 2 renge batırın. Fırçanın ucundaki ojeyi şekildeki gibi yatay bir şekilde tırnaklarınıza sürün.

Oje Asetondan başka ne ile çıkarılır?

Tüm tırnaklarımızı kolonyada 3-4 dk beklettikten sonra yine limonlu pamuk yardımıyla ojeyi çıkartıyoruz. Yumuşayan ojelerinizi tırnaklarınızla da kaldırarak işlemi hızlandırabilirsiniz. Kolonya ile oje çıkarma aseton kadar etkili olmasa da asetonunuzun olmadığı zamanlarda yardımınıza koşabilir.

Kalıcı oje kaç saat sürer?

Normal oje çok kısa bir sürede sürülürken, kalıcı oje 15-20 dakika gibi bir zamanda sürülmektedir. Bunun nedeni uygulamanın her aşamasındada UV ışığıyla tırnakların kurutulmasıdır. Tırnakta ne kadar duruyor gibi soruların cevabı ise; yaklaşık olarak 15 güne kadar ellerinizde, 1 aya kadar ayaklarınızda kalabilmektedir.

Kalıcı oje kaç gün kullanılır?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur.

Aseton el yapimi nasil yapilir?

Sirke ve limon suyunu eşit miktarda karıştırın. Tırnaklarınızdaki ojeyi yumuşatmak için 10 dakika süreyle sıcak suda bekletirseniz daha kolay çıkmasını sağlarsınız. Karıştırdığınız sirke ve limon suyunu tırnaklarınıza sürerek 15 saniye kadar bekleyin. İşte bu kadar!

Oje yi Asetondan başka neyle silinir?

Öncelikle kolonyadan bir miktar tırnaklarımızı kaplayacak yükseklikte tabağa koyuyoruz. Tüm tırnaklarımızı kolonyada 3-4 dk beklettikten sonra yine limonlu pamuk yardımıyla ojeyi çıkartıyoruz. Yumuşayan ojelerinizi tırnaklarınızla da kaldırarak işlemi hızlandırabilirsiniz.

Oje çıkarmak için ne yapılır?

İlk olarak kolonyadan bir miktar tırnaklarını kaplayacak miktarda uygun bir tabağa konur. Tırnakların tümü kolonya içinde 3-4 dk bekletildikten sonra yine limonlu pamuk yardımı ile oje çıkartılır. Kolonya içerisinde bekletilerek yumuşayan ojelerin tırnaklar yardımıyla kaldırarak işlemi hızlandırmak da mümkündür.

Kırmızı ojeyi çıkarmak için ne yapmalı?

Karbonatın birçok alandaki mucizevi etkisi kırmızı ojelerin çıkarılmasında da oldukça etkilidir. Aseton ile kırmızı ojenin tırnaklardan temizlenmesinin ardından kalan kırmızı kalıntıları çıkarmak için karbonatlı su dolu bir kabın içerisinde tırnakları bekletmek kolayca çıkmalarını sağlayacaktır.

Zor çıkan oje nasıl çıkar?

Ojelerini çıkarmak için önce asetonu pamuğuna dök, daha sonra tırnağına sar. Ovalama yapmadan direkt olarak aliminyum folyoyu tırnağının etrafını (pamuğun üzerini) kapla. Bütün tırnaklarına aynı işlemi yap ve folyoyla sardıktan sonra 8-10 dakika bekle.

Oje ne kadar sürede kurur?

Ojenin tamemen kuruması 20 ila 60 dakika sürebilir. Bu süreci hızlandırmak istersen çabuk kuruyan ojeyi ince bir tabaka halinde sürebilir ve kurutucu sprey kullanmayı deneyebilirsin. Ayrıca fön makinesi, pişirme spreyi veya buzlu su deneyebilirsin.