Il dışı sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. Il dışı sonuçları açıklandı mı?
  2. Il dışı atama sonuçlarını nereden öğrenebilirim?
  3. Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  4. Tayinlere nereden bakılır?
  5. 2021 Öğretmen Ataması Ne zaman Açıklanacak?
  6. Alan Değişikliği Sonuçları nereden öğrenilir?
  7. Tayin sonucuna nasıl bakılır?
  8. Öğretmen kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
  9. Öğretmen atamaları ne zaman olur?

Il dışı sonuçları açıklandı mı?

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme işlemi için sonuçlar 4 Ağustos tarihide açıklanacak.

Il dışı atama sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

İl dışı atama başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Ağustos 2021 tarihinde açıklandı. Öğretmen il dışı atama sonuçları nereden öğrenilir? 2021 yılı il dışı isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarına MEBBİS üzerinden erişilebilecek. Sonuçlara MEBBİS il dışı öğretmen atama ekranından bakmak için tıklayınız.

Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Atama sonuçları 03.09.2021 tarihinde ilan edilecektir.

Tayinlere nereden bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "https://personel.meb.gov.tr/" internet adresinden yapılacak duyuru sonrası atama tayinlerinin ilan edilmesi bekleniyor. Sonuçları aşağıdaki ekrandan sorgulayabilirsiniz.

2021 Öğretmen Ataması Ne zaman Açıklanacak?

Takvime göre, ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 2021 atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları ise 'de açıklanacak.

Alan Değişikliği Sonuçları nereden öğrenilir?

Sonuçlar, personel.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Alan değişikliği işlemi yapılan öğretmenlerin kararnameleri Bakanlığımızca sistem üzerinden il millî eğitim müdürlüklerine, il millî eğitim müdürlükleri tarafından da ilgili okul/kurum müdürlüklerine gönderilecektir.

Tayin sonucuna nasıl bakılır?

İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada il içi atama sonuçları için 27 Temmuz 2021 Salı günü işaret edildi. Sonuçlar https://personel.meb.gov.tr/ adresinde yayınlanacak.

Öğretmen kontenjanlar ne zaman açıklanacak?

Öğretmen ataması tercihleri - tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 'de öğrenebilecek. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde, 20 KPSS puanları ile başvurular alınacak.

Öğretmen atamaları ne zaman olur?

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için eğitim kurumu tercihleri, 29 Ağustos-2 Eylül'de alınacak. 2021 Mart Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Takvimi'nde değişikliğe gidildi. Buna göre, atama işlemleri için eğitim kurumu tercihleri 29 Ağustos-2 Eylül'de alınacak olup atama sonuçları ise 3 Eylül'de ilan edilecek.