Sürat Kargo eski sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo eski sahibi kimdir?
  2. NT Mağazaları sahibi kim?
  3. Sürat Kargo yu kim kurdu?
  4. Sürat Kargo kaça satılıyor?
  5. Surat Kargo'nun sahibi nereli?
  6. Sürat Kargo Hangi Bakanlığa Bağlı?
  7. Surat Kargo ihalesi ne oldu?
  8. Sürat kargoya en yüksek teklifi kim verdi?
  9. Sürat Kargo satışı ne oldu?
  10. Sürat Kargo satılacak mı?
  11. Kargo firmaları hangi bakanlığa şikayet edilir?
  12. Sürat Kargo en yüksek teklifi kim verdi?
  13. Sürat Kargo ihalesi yapıldı mı?

Sürat Kargo eski sahibi kimdir?

Sürat Kargo
Kuruluş2003
Genel merkeziİstanbul , Türkiye
SahibiTMSF
Websitewww.suratkargo.com.tr
1 satır daha

NT Mağazaları sahibi kim?

Önce Kaynak Holdin'in sahibi olan yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan ile başlayalım. Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu'da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya'nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti.

Sürat Kargo yu kim kurdu?

Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo'nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) 'dir.

Sürat Kargo kaça satılıyor?

"TMSF bir ay önce satışa çıkarttığı Sürat Kargonun satışının gerçekleştiğini açıkladı. 16 yatırımcı şartname almış ve 325 milyon muhammen bedelin sadece 10,5 milyon lira fazlasına, yani 335,5 milyon liraya satışın gerçekleştiğini açıkladı.

Surat Kargo'nun sahibi nereli?

Kaynak Holdin'in yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu'da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya'nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti.

Sürat Kargo Hangi Bakanlığa Bağlı?

2003 yılının Temmuz ayında kurulan Sürat Kargo 2015 yılı itibariyle TMSF çatısı altına girmiştir.

Surat Kargo ihalesi ne oldu?

“TMSF bünyesindeki en aktif şirketlerden birisi olan Sürat Kargo, 28 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen bir ihale ile yangından mal kaçırılırcasına satıldı. Sürat Kargo, pandemi döneminin de etkisiyle TMSF'nin kayyumluk yaptığı 800'e yakın şirket arasında en kazançlı ve pozitif durumda olanlardan birisidir.

Sürat kargoya en yüksek teklifi kim verdi?

Toker, ihalede en yüksek teklifin 335 milyon 500 bin lira olduğunu ve teklifin sahibinin kamuoyuna açıklanmadığını hatırlatarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun en yüksek teklif sahibinin Port Kargo adlı bir şirket olduğunu söylediğini anımsattı.

Sürat Kargo satışı ne oldu?

Değerleme raporları doğrultusunda muhammen bedeli 325.000.000 TL olarak belirlenen Sürat Kargo ve Sürat Lojistik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satış ilanı 28.06.2021 tarihli ve 31525 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup; ihale 29.07.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Sürat Kargo satılacak mı?

İSTANBUL - “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800'e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Kargo firmaları hangi bakanlığa şikayet edilir?

Kargo şirketlerinin geç teslim ettiği ve bu nedenle ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek kargonuzun teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Sürat Kargo en yüksek teklifi kim verdi?

Toker, ihalede en yüksek teklifin 335 milyon 500 bin lira olduğunu ve teklifin sahibinin kamuoyuna açıklanmadığını hatırlatarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun en yüksek teklif sahibinin Port Kargo adlı bir şirket olduğunu söylediğini dile getirdi.

Sürat Kargo ihalesi yapıldı mı?

Değerleme raporları doğrultusunda muhammen bedeli 325.000.000 TL olarak belirlenen Sürat Kargo ve Sürat Lojistik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satış ilanı 28.06.2021 tarihli ve 31525 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup; ihale 29.07.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.