4 kameralı telefonlar hangileri?

İçindekiler:

  1. 4 kameralı telefonlar hangileri?
  2. 4 kamerali telefon ne kadar?
  3. Telefonda 4 kamera ne işe yarar?
  4. Iphone 12 4 kameralı mı?
  5. 5 kameralı telefon var mı?
  6. Xiaomi Redmi Note 8 4 kamera ne işe yarar?
  7. 4 kameralı iPhone var mı?
  8. Redmi Note 8 kaç kamera çalışıyor?
  9. Redmi Note 8 kaç kamerası var?
  10. Telefonlardaki 3 kamera ne işe yarar?

4 kameralı telefonlar hangileri?

Aldığımız duyumlara göre Samsung, etkinlik kapsamında iki yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy A9 ve Galaxy A9 Star Pro modellerini tanıtacak ve bu cihazların tam tamına dört adet lensten oluşan ana kamera sistemleri var.

4 kamerali telefon ne kadar?

Galaxy A9'un Türkiye fiyatı yaklaşık 3600 TL.

Telefonda 4 kamera ne işe yarar?

Bazı markalar sürece üçüncü kamerayı ekliyor ve kullanıcılara geniş açı ya da ultra geniş açı çekim imkanı veriyor. Bazı markalar ise normal bir kamerayı derinlik kamerası ile destekliyor. Böylelikle arkası bulanık portre fotoğrafları kaliteli şekilde çekilebiliyor.

Iphone 12 4 kameralı mı?

Yani bu noktada değişen bir şey yok. Sadece daha ince bir çentik bizi karşılayabilir. Arka tarafa baktığımızda ise dörtlü bir kamera yapısı bulunuyor. Bu kameranın ne olduğu ise yeni nesil iPad Pro'da saklı.

5 kameralı telefon var mı?

Nokia 9 PureView, dünyanın ilk 5 kameralı telefonu olarak tanınıyor. Kurulumu Mi Note 10 serisinden biraz farklı olan cihaz, Carl Zeiss optik lens ile arka panelde dairesel bir tasarımla yerleştirilmiş 5 adet 12 MP sensörle geliyor. Telefonun ön kamerası, selfie ve video sohbetleri için 20 MP çözünürlüğe sahip.

Xiaomi Redmi Note 8 4 kamera ne işe yarar?

Redmi serisinin yeni üyesi Redmi Note 8 Pro, dörtlü kamera sistemi ile geliyor. Ultra yüksek çözünürlüklü 64 MP birincil kamera, 3.26 metre yüksekliğe kadar görüntü basabilen fotoğraflar çekebiliyor. Telefonun kamerası, parlak gece çekimlerinde daha fazla ışık yakalamak için 1,6μm 4'ü 1 arada Süper Piksel kullanıyor.

4 kameralı iPhone var mı?

iPhone SE 2 Bekleyenleri Heyecanlandıracak 4 Kameralı iPhone 12 Konsepti. Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan iPhone 11 ailesi, güçlü satış performansıyla Apple'ın yüzünü güldürürken, gelecek yıl karşımıza çıkacak yeni nesil iPhone modelleriyle ilgili konsept çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Redmi Note 8 kaç kamera çalışıyor?

64 GB'lık modeli farklı fiyat bantlarında 2.000 – 2.500 TL aralığında satın alabildiğiniz Xiaomi Redmi Note 8 Pro, arka tarafında 4 tane kamera ile beraber geliyor. Ana kameranın çözünürlüğü ise 64 Megapiksel.

Redmi Note 8 kaç kamerası var?

Xiaomi Redmi Note 8 modelleri, benzersiz kamera özellikleriyle kullanıcılarda büyük bir heyecan yaratıyor. Ön ve arka yüzlerinde toplam 5 farklı kamera bulunan modeller, yüksek kaliteleri sayesinde profesyonele yakın çekimler gerçekleştirebilmenizi mümkün hale getiriyor.

Telefonlardaki 3 kamera ne işe yarar?

Huawei P20 Pro, bu 3 kamerayı kullanarak 4 farklı otofokusa olanak tanıyor. Bunlar; lazer odaklama, derin odaklama, faz algılama odaklama ve kontrast odaklama. Buna ek olarak telefonda kullanılan nöral ağ destekli işlemci Kirin 970 ile diğer telefonlardan daha başarılı kareler yakalamak mümkün hale gelebiliyor.