Vodafone kimler telefon alabilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone kimler telefon alabilir?
  2. Vodafone telefon kaç taksit?
  3. Cihaz taksitleri kaç ay?
  4. Vodafone den telefon almak için kaç puan gerekiyor?
  5. Vodafone müşteri puanı nasıl yükselir?

Vodafone kimler telefon alabilir?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer telefon alırken tarifenin de değiştirilmesi isteniyorsa, son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.

Vodafone telefon kaç taksit?

Satın alma sırasında seçmiş olduğunuz taksit opsiyonu; seçiminize göre 3.500 TL üzeri cihazlarda 3 taksit, 3500 TL altı cihazlarda 6 ay veya 12 ay taksitle Vodafone faturanıza ek olarak yansıtılır. Satın alımınızı kolaylaştırmak için her zaman mevcut tarifeniz otomatik olarak seçili gelir.

Cihaz taksitleri kaç ay?

Sıkça Sorulan Sorular. Kaç taksite kadar kredi kullanabilirim? Akıllı Telefon ve Notebooklarda 12 ay, Tabletlerde 6 ay, Aksesuar ürünlerinde ise 36 aya varan taksit avantajlarından faydalanabilirsiniz. *Yasal olarak, fiyatı 3.500 TL üzerinde olan cep telefonları için kullandırılan kredilerin vadesi maksimum 3 aydır.

Vodafone den telefon almak için kaç puan gerekiyor?

Vodafone müşteri skoru yükseldikçe alacağınız cihaz buna bağlı olarak değişecektir. Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.

Vodafone müşteri puanı nasıl yükselir?

VODAFONE PUAN YÜKSELTME NASIL YAPILIR? Vodafone skorunu artırmak için faturalı hat kullanmanız gereklidir. Vodafone'a ait kullandığınız hattın fatura ödemelerini her ay düzenli ödeyerek puanınızı artırabilirsiniz. Her ay düzenli ödeme yapıldığında, müşteri skorunuz hızla artar.