iPhone iTunes e nasil baglanir?

İçindekiler:

  1. iPhone iTunes e nasil baglanir?
  2. iPhone 5 iTunes moduna nasıl bağlanır?
  3. iPhone etkin değil ne demek?
  4. iTunes eşzamanlama ne işe yarar?

iPhone iTunes e nasil baglanir?

Aygıtınızı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın, ardından iTunes'u açıp aygıtınızı seçin. Aygıtınız bilgisayarınızda görünmüyorsa ne yapacağınızı öğrenin. iTunes penceresinin sol tarafındaki Özet'i tıklayın. "Bu [aygıt] ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla"yı seçin.

iPhone 5 iTunes moduna nasıl bağlanır?

iPhone açma / kapama tuşuna basılarak kapatılır. Kapanan iPhone, yeniden açma / kapama ve ses kısma tuşuna aynı anda basılarak beklenir. Cihazın ekranında Apple logosu ve aynı zamanda iTunes ekranında kurtarma modu çıkana kadar basılı tutup, ekranda iTunes logosu çıktığında artık cihaz kurtarma moduna geçmiş olacaktır.

iPhone etkin değil ne demek?

Apple, iPhone kilit ekranında güvenliği sağlamak için girilen parolanın yanlış olması durumunda sizden belli bir süre beklemenizi ister ve her yanlışta bu süre katlanarak artar. 6 kez üst üste yanlış parola girdiğinizde ise iPhone Etkin Değil uyarısı verir. ... İşte bu durumda iPhone cihazınızı silmeniz gerekir.

iTunes eşzamanlama ne işe yarar?

Eşzamanlama, bilgisayarınızdaki öğeleri bir aygıta eklemek anlamına gelir. iTunes arşivinizdeki öğelerin yanı sıra fotoğrafları, kişileri ve diğer bilgileri aygıtınızla eşzamanlamak için de iTunes'u kullanabilirsiniz.