Norm fazlasi atama ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Norm fazlasi atama ne zaman 2020?
  2. Norm fazlası öğretmen resen atanır mı?
  3. Kim norm kadro fazlası olur?
  4. Norm fazlası olursam ne olur?
  5. Norm kadro fazlası öğretmenler ek ders alır mı?
  6. Öğretmen atamaları ne zaman olur 2021?
  7. Norm kadro fazlası öğretmenler nöbet tutar mı?
  8. Sozlesmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman?

Norm fazlasi atama ne zaman 2020?

2020 Yılı Aralık Ayı Norm Kadro / İhtiyaç Fazlası Öğretmenlerin (Kadrolu-Sözleşmeli) Atama Duyurusu. 27/11/2020 - 11/12/2020 tarihleri arasında yapılacak olan "Norm Kadro / İhtiyaç Fazlası Öğretmenlerin (Kadrolu-Sözleşmeli) Yer Değiştirme Kılavuzu" için tıklayınız.

Norm fazlası öğretmen resen atanır mı?

6- Norm fazlası öğretmenler; tercihlerine göre öncelikle kadrosunun bulunduğu yerleşim yeri ya da ilçe içindeki eğitim kurumlarına atanacaklardır. ... 10- Norm kadro fazlası olup tercihte bulunmayan öğretmenler, il içerisinde alanlarında atanabilecekleri norm kadro bulunması halinde resen atanacaktır.

Kim norm kadro fazlası olur?

Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha az olan, öğretmenliğe daha sonra başlayan norm kadro fazlası olarak belirlenir. ... Bir okulda 1 öğretmen norm fazlası olduysa hizmet puanı en düşük olan öğretmen norm fazlasıdır.

Norm fazlası olursam ne olur?

Bir ilçede tercihte bulunan norm kadro fazlası var ise aynı branştan bu ilçeye başka bir ilçeden atama yapılamaz. ... Bu değerlendirmeden sonra arta kalanlar olursa ilçeler arasında tercihte bulunan öğretmenlerin tercih ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yer değiştirmeleri yapılacaktır.

Norm kadro fazlası öğretmenler ek ders alır mı?

Bunun için yeni bir değişiklik yapılmış ve; “Ek Madde 1 –Herhangi bir branşta norm kadro fazlası bulunan illerde fazla bulunan branşta ek ders ücreti karşılığında görevlendirme yapılamaz, vekil öğretmen çalıştırılamaz.”

Öğretmen atamaları ne zaman olur 2021?

15 bin öğretmen ataması için başvuruda bulunan adaylar 12 Kasım 2021-27 Kasım 2021 tarihleri arasında sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav sonuçları 27 Kasım 2021 tarihinde duyurulacak. Öğretmen ataması tercihleri - tarihleri arasında gerçekleşecek.

Norm kadro fazlası öğretmenler nöbet tutar mı?

CEVAP-4 norm kadro fazlası öğretmenlere branşında ihtiyaç duyulmadığından norm kadro fazlası olarak tespit edilmişlerdir. ... Ve her türlü hakları koruma altına alınmıştır bu nedenle norm kadro içerisinde yer alan bir öğretmen gibi nöbet görevi verilemez.

Sozlesmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman?

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirilecek. MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ise 03 Eylül tarihinde ilan edilecek. Mart ayında başlayan sözleşmeli öğretmenlik atamaları süreci sözlü sınavın ardından tercihlerin alınması adımı ile devam edecek.