WhatsApp hangi ulkeye aittir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp hangi ulkeye aittir?
  2. WhatsApp kimin ve sahibi kim?
  3. WhatsApp uygulaması ne zaman çıktı?
  4. WhatsApp ne kadar ücret alıyor?
  5. Bib uygulaması hangi ülkeye ait?
  6. WhatsApp web ucretli mi?
  7. WhatsApp Operatör SMS ücreti ne kadar?
  8. Telegram hangi ülkeye ait?
  9. Bib sahibi kim?

WhatsApp hangi ulkeye aittir?

Anlık mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan whatsapp uygulaması hem IOS hem de Android platformunda sunulmuştur. Dünya çapında hizmet veren bir mesajlaşma uygulamasıdır. Whatsapp Hangi Ülkenin Markası? Whatsapp Amerika Birleşik Devletleri'ne ait olan bir markadır.

WhatsApp kimin ve sahibi kim?

Facebook WhatsApp/Üst kuruluşları

WhatsApp uygulaması ne zaman çıktı?

2009 WhatsApp/Kuruluş

WhatsApp ne kadar ücret alıyor?

Tüm telefonlar için, WhatsApp'ı indirmek ve bir yıl denemek ücretsizdir. Bir yıldan sonra, yılda $0.99 USD'ye WhatsApp aboneliğiniz devam ettirme opsiyonunuz vardır. Abonelikler birikimlidir. Sonraki bir yıl için ücret öderseniz bu, geçerli abonelik sürenize veya bir yıllık ücretsiz deneme sürenize eklenir.

Bib uygulaması hangi ülkeye ait?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BİP; Türkiye'nin yerli uygulaması olarak piyasaya çıkmıştır. %100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, ücretsiz iletişim ve yaşam platformu.

WhatsApp web ucretli mi?

Whatsapp uygulaması çıktığı ilk günden beri bireyleri birbirlerine bağlayabilmek için kullanıcılardan hiçbir ücret talep etmiyor. Aynı zamanda Whatsapp medya unsurunun hiçbir eklentisi paralı bir şekilde çalışmamaktadır. Her uygulaması ücretsiz olarak sunulan Whatsapp web aplikasyonunu güvenle kullanabilirsiniz.

WhatsApp Operatör SMS ücreti ne kadar?

Whatsapp'ta gelişigüzel kullanıcılara gönderilen mesajda 'Whatsapp cumartesi sabahı ücretli olacak. En az 10 kişiye bu mesajı gönderirsen logon mavi olacak ve ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin. Whatsapp 0.01 euro / mesaj olacak." deniyor.

Telegram hangi ülkeye ait?

Telegram, güvenli anlık çevrimiçi mesajlaşma uygulamasıdır. Rus programcı Pavel Durov tarafından kurulmuştur. Telegram hem mobil hem de masaüstünde çalışabilmektedir.

Bib sahibi kim?

BİM (Birleşik Mağazalar A.Ş.) sahibi Mustafa Latif Topbaş kimdir ve aslen nerelidir?