Yüz beyazlatma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yüz beyazlatma nasıl yapılır?
  2. Süt cildi beyazlatır mi?
  3. Pirinçle yüz nasıl beyazlar?
  4. Evde cilt beyazlatma kremi nasıl yapılır?
  5. Evde yüz beyazlatma nasıl yapılır?
  6. Süt yüzdeki lekelere iyi gelir mi?
  7. Yüzü beyazlatmak için pirinç maskesi nasıl yapılır?
  8. Cildi ne beyazlatır?
  9. Süt yüze sürülür mü?
  10. Pirinç maskesi yüze nasıl uygulanır?
  11. Cildi beyazlatmak için evde ne yapılır?

Yüz beyazlatma nasıl yapılır?

Nasıl kullanacağız derseniz, bir limonu alın ve ortadan ikiye kesin. Taze taze kestiğiniz bu limonla hafifçe sıkıp suyunu çıkararak cildinizi ovun. Beyazlamasını istediğiniz bölgelere bu limonla hafifçe ovalayarak masaj yaptıktan sonra bu şekilde en az 30 dakika bekleyin.

Süt cildi beyazlatır mi?

Süt ile cilt beyazlatma: Çiğ süt aynı zamanda bir cilt rengi açıcıdır. Özellikle domates suyu ile birlikte kullanıldığında oldukça etkilidir.

Pirinçle yüz nasıl beyazlar?

2 su bardağı pirinci bir kaba koyun ve üzerini kapatıncaya kadar su ekleyin. Sonrasında güzelce ovun ve beyaz unlu kısmının suya karışmasını sağlayın. Ardından süzerek, ağzı kapalı püskürtmeli bir şişeye koyarak, haftada 1 kere cildinize uygulayın.

Evde cilt beyazlatma kremi nasıl yapılır?

İnce bir dilim olarak kestiğiniz limonu sıkıp, üzerine bir çay kaşığı elma sirkesini dökerek karıştırın. Sonrasında içerisine krem kıvamına gelene kadar karbonat tozu ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı günlük olarak kullanmanız gerekmektedir. Yüzünüze masaj yaparak hafifçe uygulayın.

Evde yüz beyazlatma nasıl yapılır?

Yarım portakalın suyunu sıkın. İçerisine kıvamına koyulaştıracak kadar toz zerdeçal ekleyin ve karıştırın. Karışımı beyazlatmak istediğiniz bölgelere parmak ucuyla sürün ve masaj yaparak yedirin. Karışımı 1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayabilirsiniz.

Süt yüzdeki lekelere iyi gelir mi?

SÜTÜN CİLDE FAYDALARI -Süt, kolajen üretimini artırır. Cildin elastikiyetinin artmasını sağlar, serbest radikallerle savaşır. -Cilt lekelerine iyi gelir, cildi aydınlatır. -Gözeneklerin içinde biriken maddeleri temizler.

Yüzü beyazlatmak için pirinç maskesi nasıl yapılır?

Pirinç maskesi tarifi ise şu şekildedir:
  1. 3 yemek kaşığı pirinç
  2. 1 yemek kaşığı süt.
  3. 1 yemek kaşığı bal.
  4. 3 yemek kaşığı pirinç kaynatılır.
  5. Süzülen su içerisine süt ve bal eklenir.
  6. Ardından bu karışım yüze dairesel hareketlerle yedirilir.
  7. Kuruyan maske pirinç suyu ile yıkanarak temizlenir.

Cildi ne beyazlatır?

Doğal cilt beyazlatma yöntemleri
  1. Patates Suyu. Patates, koyu ten renginin doğal olarak açık tene dönüşmesine yardımcı olan hazır içeriklerden biridir. ...
  2. Limon. Limon, cilt beyazlatma özelliklerine sahip yaygın bileşenlerden biridir. ...
  3. Bal. ...
  4. Şeker. ...
  5. Limon ve Hindistan Cevizi Yağı ...
  6. Gül Suyu. ...
  7. Zerdeçal. ...
  8. Avokado ve Havuç
Daha fazla öğe...

Süt yüze sürülür mü?

Düzenli bir şekilde cilde süt uygulanması nemlendirici bir etkiye sahip olmaktadır. Bu nedenle kuru ciltlere kış aylarında mutlaka sürülmelidir. Ham sütün cilde kullanımı sivilceler üzerinde de etkili olmaktadır. Çünkü sivilceler çok yağlı ve ya çok kuru ciltlerde ortaya çıkmaktadır.

Pirinç maskesi yüze nasıl uygulanır?

Süzmüş olduğunuz pirinçleri soğuk su ile yıkayın ve sütü ilave edin. Ardından balı da ilave ederek ve iyice karıştırın. Pirinç maskeniz hazır. Elde ettiğiniz karışımı cildinize uygulayın 15 dakika beklettikten sonra ayırdığınız pirinç suyu ile yüzünüzü yıkayın.

Cildi beyazlatmak için evde ne yapılır?

Beyazlatıcı etkisi ile bilinen doğal özlerden biri de zerdeçal. Zerdeçal tozu, buğday unu ve limon suyunu karıştırarak yüzünüzde 15 dakika bekletmelisiniz. Ardından ılık su ile cildi yıkayarak temiz ve daha beyaz görünüm elde edebilirsiniz.