Allianz poliçe nedir?

İçindekiler:

  1. Allianz poliçe nedir?
  2. Allianz poliçe iptali nasıl yapılır?
  3. Allianz Sağlık Sigortası kaç lira?
  4. Kısmi poliçe nedir?
  5. Allianz Sigorta hangi bankaya ait?
  6. Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası nasıl iptal edilir?
  7. Allianz hangi bankaya ait?
  8. Poliçe türleri nelerdir?
  9. Poliçe nedir ve özellikleri?
  10. MetLife hangi bankaya ait?
  11. Sağlık sigortası ne zaman iptal olur?
  12. Sigorta nasıl iptal ettirilir?

Allianz poliçe nedir?

Beklenmedik bir kaza veya hastalık sonucu oluşacak sağlık giderlerinizin yanı sıra sağlığınız için ihtiyaç duyacağınız her türlü tanı ve tedavi işlemlerini, en seçkin sağlık kurumlarında en modern yöntemlerle ve mali kaygı duymadan karşılanması için hazırlanmış sigortalardır.

Allianz poliçe iptali nasıl yapılır?

Banka şubesi tarafından yapılan Güvenli Evim ve Kişisel Güvence poliçe iptal taleplerinizi 08 numaralı Allianz Müşteri Hizmetleri üzerinden iletebilirsiniz.

Allianz Sağlık Sigortası kaç lira?

Bu komple sağlık paketi ile sigortalılar yıllık 155TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla sağlıklarını güvence altına alıyor. Dünyanın en büyük sigorta şirketi Allianz, yeni sağlık paketi ile 6 - 44 yaş arası bireylerin sağlık sigortası yaptırabilmesine olanak sağlıyor.

Kısmi poliçe nedir?

Sigortalı aracın “YOL” üzerinde herhangi bir motorlu araç veya motorlu araçlarla çarpışması sonucu, meydana gelecek olan zarar ve ziyanı poliçede belirtilen sigorta bedeli çerçevesinde suç aranmaksızın sigortalıya ödeyen sigortadır.

Allianz Sigorta hangi bankaya ait?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası nasıl iptal edilir?

Tamamlayıcı sağlık sigortasını iptal ettirmek isteyen poliçe sahibinin sigorta şirketine dilekçe yazması gerekmektedir. İptal işlem süreleri sigorta şirketlerine göre farklılık göstermekle beraber genel olarak 2-3 gün içerisinde gerçekleşir. İptal sürecinde esas alınan dilekçenin sigorta şirketine ulaştığı tarihtir.

Allianz hangi bankaya ait?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Poliçe türleri nelerdir?

  • Zorunlu Trafik Sigortası Trafik sigortası, tüm araç sahiplerinin yasal olarak yaptırmakla yükümlü olduğu zorunlu bir sigorta çeşididir. ...
  • Kasko Sigortası ...
  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ...
  • Özel Sağlık Sigortası ...
  • DASK Zorunlu Deprem Sigortası ...
  • Konut Sigortası ...
  • Evim Güvende Sigortası ...
  • Cep Telefonu Sigortası

Poliçe nedir ve özellikleri?

Sigorta poliçesi, sigorta şirketi ile sigortalı arasında, yasal olarak karşılanması gereken talepleri belirleyen bir sözleşmedir (genellikle standart bir biçim sözleşmesidir). Sigorta primi olarak bilinen ilk ödemeye karşılık, poliçe dili kapsamındaki tehlikelerden kaynaklanan zararları ödemeyi taahhüt eder.

MetLife hangi bankaya ait?

MetLife ürün ve hizmetlerini 7 MetLife Acente Ofisi ile 750 DenizBank Şubesi, Odeabank Şubeleri'nden ve Acıbadem Grubu Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. aracılığıyla sunar. Lütfen soru ve talepleriniz için 08 (MET) MetLife İletişim Merkezi'ni arayınız.

Sağlık sigortası ne zaman iptal olur?

Poliçe prim taksitinin vade tarihinden itibaren 30 gün içerisinde ödenmemesi halinde poliçe iptal edilir. Poliçe iptali sonrası 30 gün içerisinde başvuru yapılması halinde meriyet değerlendirmesi (poliçenin tekrar yürürlüğe girmesi) yapılır.

Sigorta nasıl iptal ettirilir?

İptal talebi için poliçe satın alınan sigorta firmasına bir ön yazıyla birlikte, araç satış belgesi ve sigorta poliçesinin faks veya e-mail yoluyla gönderilmesi gerekir. Talebi ve evrakları teslim alan sigorta şirketi, iptal işlemi için süreci başlatır.