Dünyanın en iyi otobüsü hangisi?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en iyi otobüsü hangisi?
  2. Türkiye'de kaç tane otobüs firması vardır?
  3. Irizar hangi ülkenin?
  4. Ulusoy kim satın aldı?
  5. Pamukkale Jumbo hangi illere gidiyor?
  6. Metro Turizmin gerçek sahibi kim?
  7. Volvo'nun otobüsü var mı?
  8. MAN otobüs kaç kişilik?
  9. Ali Osman Ulusoy sahibi kim?
  10. Kamil Koç hangi firmanın?
  11. Pamukkale Jumbo kaç kişilik?

Dünyanın en iyi otobüsü hangisi?

Travego ve Tourismo modelleri dünyanın her yerinde en çok tercih edilen şehirlerarası otobüsler arasında yer almaktadır. Travego otobüsü 2010 senesinde “Yılın Otobüsü” ödülünü almıştır. 1999 yılından beri üretimi devam etmektedir. Kasa değişiklikleri yapılan otobüsün 2016 yılında 3. nesli piyasaya sürülmüştür.

Türkiye'de kaç tane otobüs firması vardır?

Günümüzde Türkiye'de 277 kayıtlı şehirlerarası otobüs firması bulunmaktadır ve yazlık ve kışlık sezonlarda bu rakam 30+- değişkenlik göstermektedir....Bunlar arasında adlarından en çok söz ettiren otobüs firmaları:
  • Metro Turizm.
  • Kamil Koç
  • Pamukkale Turizm.
  • Varan Turizm.
  • Ulusoy Turizm.
  • Nilüfer Turizm.

Irizar hangi ülkenin?

Otobüs dünyasının prestijli markası İspanyol Irizar'ın en yeni teknolojiyle donatılan 50 otobüsünü filosuna katan Ulusoy ve Varan, 15 metrelik devasa araçlarında, Türkiye'de ilk defa tek seferde 58 yolcu taşıyacak. Sektörün iki dev ismi, bu yıl 6 milyonluk yolcu taşıma hedefini aşmayı hedefliyor.

Ulusoy kim satın aldı?

Nevzat Pekuysal'ın ölümünün ardından ailenin otel işletmeciliğine yönelmesinden ötürü Varan Turizm 2012 yılında sektörün bir başka lider kuruluşu olan Ulusoy Turizm'in sahibi Haluk Ulusoy tarafından satın alındı.

Pamukkale Jumbo hangi illere gidiyor?

"JUMBO" olarak adlandırılan yeni sefer modeli şimdilik, İstanbul - Bursa, İstanbul - İzmir, İstanbul - Ankara, Bursa - İzmir, İzmir - Çorlu güzergahlarında mevcut bulunuyor.

Metro Turizmin gerçek sahibi kim?

Galip Öztürk (d. ; Ayvacık, Samsun), Gürcistan vatandaşı, Metro Şirketler Grubu'nun sahibi ve 2005'te kurulan "Türkiye Otobüsçüler Federasyonu"nun da kurucu başkanı. Kuvvet Köseoğlu cinayetindeki müebbet cezasının Yargıtay tarafından onandığını önceden öğrenerek 2018 yılında Gürcistan'a kaçmıştır.

Volvo'nun otobüsü var mı?

Hibrit güç ile yeni Volvo kendini dolduran otobüsler olan “S-Charge” model serisi, yeni yetenekler ile geliştirildi ve şimdi elektrik ile daha yüksek hızlarda sessiz ve yayımsız olarak sürülebiliyor ve eskisinden daha uzun mesafeler kat edebiliyor.

MAN otobüs kaç kişilik?

Eren Gündüz, 12 metre otobüslerin 32 koltuktan 38 koltuğa çıkması ile firmaların karlılıklarını artırmalarına yardımcı olduklarını söyledi: “Bir otobüse 6 koltuk fazladan koyabilmek, 47 kişilik otobüsü 51 kişiliğe çıkarmak, otobüsçüye çok önemli bir verimlilik sağlıyor.

Ali Osman Ulusoy sahibi kim?

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, "Ulusoy adı altında aile şirketi olarak sürdürdüğümüz otobüs işletmeciliğine artık, merkez Karadeniz olmak üzere Ali Osman Ulusoy markası altında yeni bir logo, yeni bir tasarım ve hizmet anlayışı ile devam edeceğiz" dedi.

Kamil Koç hangi firmanın?

Şirket 4 Haziran 2013 tarihinde 65 milyon TL'ye Actera Group'a satılmıştır. 2019 yılında Kamil Koç'un Almanya merkezli yolcu taşımacılığı firması Flixbus'a devri için Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Pamukkale Jumbo kaç kişilik?

Pamukkale Turizm, "JUMBO" araçlarında standart olan 41 koltuk sayısını azaltarak 34 koltuğa düşürüyor. Koltuk arası mesafesini 75 cm'e yükselterek, Türkiye'deki en geniş koltuk aralığına sahip tek araç olma özelliğini taşıyor.