Poco F2 Pro suya dayanıklı mi?

İçindekiler:

  1. Poco F2 Pro suya dayanıklı mi?
  2. Poco F2 Pro kac hz?
  3. Poco F2 Pro hangi ülkenin?
  4. F2 Pro hangi renk?
  5. Poco F2 Pro iyi mi?
  6. Poco suya dayanıklı mı?
  7. F2 Pro kaç dolar?
  8. Poco Fgb kaç dolar?
  9. Poco hangi ülkenin markası?
  10. Poco F2 Pro kaç dolar?
  11. Poco Xiaomi aynı mı?
  12. Xiaomi Poco X3 Pro su geçiriyor mu?
  13. NFC özelliği ne demek?
  14. Poco F GB kaç dolar?
  15. F2 Pro kaç?
  16. Poco F2 Pro Türkiyeye ne zaman gelecek?
  17. Poco yu kim üretiyor?
  18. POCO M3 hangi ülkenin?
  19. Xiaomi POCO hangi ülkenin?

Poco F2 Pro suya dayanıklı mi?

Xiaomi POCO F2 Pro Suya Dayanıklı mı? Telefonda bir diğer bulunmayan şey ise, IP68 seviyesinde suya karşı dayanıklılık oluyor ne yazık ki. Telefonda bunun yerine sadece su sıçramalarına karşı dayanıklılık mevcut.

Poco F2 Pro kac hz?

Poco F2 Pro Özellikleri HDR10 ve HDR10+ görüntüleme teknolojisine sahip olan ürün, gelişmiş parlaklık ve kontrast özellikleri ile tatmin edici bir ekran barındırıyor. 64-bit işlemci mimarisi ile hazırlanmış olan ürün, 587 MHz frekans hızına sahip Adreno 650 grafik işlemci barındırıyor.

Poco F2 Pro hangi ülkenin?

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, üst seviyeye odaklanan akıllı telefon markası POCO'nun yeni modeli POCO F2 Pro'yu Türkiye'de duyurdu.

F2 Pro hangi renk?

Bu kanala göre cihaz beyaz, mor, mavi ve gri renklerde satışa sunulacak. Yani yukarıda gördüğünüz tüm renkleriyle Türkiye pazarına giriş yapacak F2 Pro, donanım tarafında ise sadece 8 GB RAM + 256 GB depolama ile elde edilebilecek gibi görünüyor.

Poco F2 Pro iyi mi?

Telefon bu fiyat aralığında en iyilerden bir tanesi. İşlemci çok hızlı, arka kamera gayet iyi, ekran deneyimi super amoled olması ayrı güzel.. Batarya da bir günü rahat cıkarıyor. Kullanıcı bu ürünü MI STORE satıcısından aldı.

Poco suya dayanıklı mı?

Geçtiğimiz Eylül ayında Xiaomi tarafından tanıtılan Poco X3 NFC modeli, özellikle fiyat / performans anlamında rakiplerinin bir adım önünde. ... Güç butonunun üzerinde parmak izi sensörüne de sahip olan Poco X3 NFC, IP53 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı da dayanıklı durumda.

F2 Pro kaç dolar?

Ön yüzde ise kasa içerisine gizlenen pop-up tasarımında 20MP'lik selfie kamerası mevcut. Xiaomi Poco F2 Pro yurtdışı fiyatı ortalama olarak 500 dolar civarlarında.

Poco Fgb kaç dolar?

Poco F GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Poco F GBPoco X GB
Fiyat6.699,00 TL 2 satıcı3.215,55 TL 11 satıcı
Popülerlik-5. Popüler Poco Cep Telefonu
Ortalama Puan1 yorum11 yorum
Ekran Boyutu6.67"6.67"
56 satır daha

Poco hangi ülkenin markası?

Poco telefonlar aslında Çinli Xiaomi firmasına ait bir alt markadır. Geçen yıl, Xiaomi bir Snapdragon 845 işlemci ile güçlü Pocophone F1 akıllı telefonunu sadece 300 $ karşılığında piyasaya sunarak OnePlus'ı geride bıraktı. Şimdi Çinli şirket, bu alt markayı Poco adlı yepyeni bir şirkete dönüştürdüğünü açıkladı.

Poco F2 Pro kaç dolar?

Ön yüzde ise kasa içerisine gizlenen pop-up tasarımında 20MP'lik selfie kamerası mevcut. Xiaomi Poco F2 Pro yurtdışı fiyatı ortalama olarak 500 dolar civarlarında.

Poco Xiaomi aynı mı?

Xiaomi'nin alt markası olarak kurulan Poco da Redmi gibi bağımsız bir marka olarak yoluna devam edecek. ... Xiaomi Başkan Yardımcısı ve Xiaomi Hindistan Başkanı Manu Kumar Jain, Pocophone F1'in devam modelinin yakında tanıtılacağını doğrulayan bir duyuru yaptı.

Xiaomi Poco X3 Pro su geçiriyor mu?

Corning Gorilla Glass 6 ile darbelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıda olan X3 Pro, IP53 sertifikasına sahip ve toza, su sıçramalarına karşı da dayanıklı. X3 Pro, kamera performansıyla da öne çıkan bir telefon.

NFC özelliği ne demek?

NFC, Near Field Communication yani Yakın Alan İletişimi'nin kısaltmasıdır. Telefonunuzun yakınında bulunan bir başka cihazla temas etmeden iletişim kurmasını sağlar. Bunun için telefonun maksimum 4 santimetre kadar ilgili cihaza yakınlaştırılması gerekir.

Poco F GB kaç dolar?

Telefonun 6 GB + 128 GB depolamaya sahip versiyonu 499 euro'luk fiyat etiketine sahip. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip POCO F2 Pro fiyatı ise 599 euro olarak belirlendi.

F2 Pro kaç?

Türkiye'ye özel lansmanda açıklanan detaylara göre POCO F2 Pro'nun 6 GB RAM ve 128 GB depolayama sahip versiyonu Türkiye fiyatı 6999 TL olarak açıklandı. Telefonun 8 GB RAM ve 256 GB'lık versiyonu ise 7999 TL'den satışa sunulacak.

Poco F2 Pro Türkiyeye ne zaman gelecek?

POCO Türkiye Garantili olarak satışa sunulacak olan telefon 18 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak tanıtılacak ve satışa sunulacak. Türkiye'de 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi seçeneği ile satışa sunulacağı görünen telefonun, 8.000 TL bandından ucuz olmayacağı söyleniyor.

Poco yu kim üretiyor?

Tarihler 2018'i gösterdiğinde Xiaomi, Pocophone F1 adında bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Bu sayede Xiaomi'nin alt markası Poco'yu yakından tanımaya başladık.

POCO M3 hangi ülkenin?

Bugün ise Çinli firmanın uzun zamandır beklenen fiyat/performans telefonu POCO M3 resmi olarak tanıtıldı. Türkiye'de de satışa sunulma ihtimali çok yüksek olan telefon bakalım özellikleri ile bizlere neler sunuyor? POCO M3'te 6.53 inç büyüklüğünde 23 çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor.

Xiaomi POCO hangi ülkenin?

Poco telefonlar aslında Çinli Xiaomi firmasına ait bir alt markadır. Geçen yıl, Xiaomi bir Snapdragon 845 işlemci ile güçlü Pocophone F1 akıllı telefonunu sadece 300 $ karşılığında piyasaya sunarak OnePlus'ı geride bıraktı. Şimdi Çinli şirket, bu alt markayı Poco adlı yepyeni bir şirkete dönüştürdüğünü açıkladı.