Mucizevi Krem VIXX extra ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mucizevi Krem VIXX extra ne işe yarar?
  2. VIXX Extra Cream mucizevi krem nasıl kullanılır?
  3. Mucizevi krem ne işe yarar?
  4. Mucize Krem hangi hastalıklara iyi gelir?
  5. Mucize Krem Oriflame nelere iyi gelir?
  6. Vicks burun açıcı krem nasıl kullanılır?
  7. Lindesa F krem ne işe yarar?
  8. Mucize krem Oriflame nelere iyi gelir?
  9. Wikis krem ne işe yarar?
  10. Oriflame Tender Care nelere iyi gelir?
  11. Oriflame Tender Care blackcurrant ne işe yarar?
  12. Vicks nefes açıcı nasıl kullanılır?
  13. Vicks krem bebeklerde nasıl kullanılır?
  14. Viks neye iyi gelir?
  15. Balm nedir ne işe yarar?

Mucizevi Krem VIXX extra ne işe yarar?

Mentollü olmasıyla öksürük kesici özelliği taşıyan bu krem, hakkında bir araştırma yapıldı. Yapılan araştırmada el ve tırnak yaralarında, sivilce ve akne tedavilerinde, börek ısırmalarında ve sivrisinek uzaklaştırmada oldukça üstün başarı sergiliyor.

VIXX Extra Cream mucizevi krem nasıl kullanılır?

Yaklaşık 7-8 dakika boyunca burnundan derin derin nefes alır....
  1. Sırta sürülebilir. Özelikle grip ve nezle gibi kış mevsiminde sık görülen hastalıklarda Vicks kremi hastanın sırtına sürülür. Havlu ile kapanan sırt gece boyu kremi emer. ...
  2. Ağrıyan yerlere sürülebilir. Mentol, en doğal ağrı kesicilerden biridir. ...
  3. Solunabilir.

Mucizevi krem ne işe yarar?

Kızarıklıkları, tahriş olmuş ve yaralanmış cildi yatıştıran, rahatlatan ve iyileştiren kaliteli kozmetik üründür. Antiinflamatuar ve kuruma etkisi sağlar.

Mucize Krem hangi hastalıklara iyi gelir?

Mucize krem romatizma, bel fıtığı, diz ağrısı, iskelet sistemi ve kaslarda olan ağrıların giderilmesine yardımcı olur.

Mucize Krem Oriflame nelere iyi gelir?

*Ağrıyı keser. *Böcek ısırmalarına bağlı kaşıntıyı giderir. *Cildin nem dengesini korur. *Akne ve egzama gibi cilt problemlerine iyi gelir.

Vicks burun açıcı krem nasıl kullanılır?

Burun delikleri içine, gözlere, ağıza ya da yüze sürülmemelidir. Uygulama yüzeyi sıkıca sarılmamalıdır. Sıcak kompres ya da herhangi bir ısı uygulaması yapılmamalıdır. Özellikle yoğun bir rahatlama için VICKS VAPORUB soluma (inhalasyon) şeklinde de uygulanabilmektedir.

Lindesa F krem ne işe yarar?

Krem hızlı ve hafif yağlı olarak emilir. Silikon içermez. LINDESA PROFESSIONAL, cildin doğal direncini güçlendirir, dış etkenlerden kaynaklanan hasarları önler ve tahriş olmuş cilt bölgelerini rahatlatır. Ayrıca ciltte yağlı bir film bırakmadan pürüzsüzleştirir ve şekillendirir.

Mucize krem Oriflame nelere iyi gelir?

*Ağrıyı keser. *Böcek ısırmalarına bağlı kaşıntıyı giderir. *Cildin nem dengesini korur. *Akne ve egzama gibi cilt problemlerine iyi gelir.

Wikis krem ne işe yarar?

Çok uzun yıllardan bu yana dünyanın dört bir tarafında kullanılan Vicks krem, özellikle vücudun farklı bölgelerindeki ağrıları gidermek için oldukça etkilidir. Özellikle bu konuda kas ağrıları ile beraber migren gibi önemli Baş ağrılarını gidermek konusunda yaygın kullanılır.

Oriflame Tender Care nelere iyi gelir?

Tender Care yüz ve dudak bakımı için birebirdir. İçeriğindeki balmumu dudaklarınızın korunmasına ve bakımına yardımcı olurken, cildinizi yumuşatır. Antioksidan özellikli E vitamini ise cildinizin etkili bir şekilde nemlendirilmesini sağlar. Tender Care Korucu Balm'ı yüzünüzün her yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Oriflame Tender Care blackcurrant ne işe yarar?

Oriflame Tender Care Siyah Frenk Üzümü Aromalı Koruyucu Balm 15 Ml Tahriş olmuş cildi yatıştırır, Sertleşen cildi nemlendirir ve yumuşatır, kaşlara bakım yapar, dudak ve elmacık kemiklere ışıltı verir.Organik kaynaklı Frenk üzümünün tatlı ve çekici aromasıyla hoş koku verir..

Vicks nefes açıcı nasıl kullanılır?

Yetişkinlerde ve 12 yaşın üzerindeki çocuklarda: solumak için hazırlanmak üzere 1-2 çay kaşığı. önce uygulama yapılması önerilir; çünkü VICKS VAPORUB içerdiği uçucu yağları birkaç saat boyunca açığa çıkarmaktadır. Burun delikleri içine, gözlere, ağıza ya da yüze sürülmemelidir. Uygulama yüzeyi sıkıca sarılmamalıdır.

Vicks krem bebeklerde nasıl kullanılır?

6 ay ve daha üzeri bebeklerde cildin nem dengesini koruması için göğüsüne hafifçe masaj yaparak sürülebilir. Ağız, göz çevresi, burun kenarları yada benzer hassas noktalara sürmekten kaçınılmalıdır. Buhar makinesi, sıcak suya yada benzeri şekillerde kullanılmamalıdır.

Viks neye iyi gelir?

Kapı gıcırtılarını gidermekten, tırnak mantarlarının tedavisine kadar geniş bir alanda Vicks'in özelliklerinden faydalanılabilir.
  • Tırnak mantarını tedavi eder. ...
  • Baş ağrısını giderir. ...
  • Soğuk algınlığını geçirir. ...
  • Uyku kalitesini artırır. ...
  • Sivrisinekleri, bitleri ve böcekleri uzaklaştırır.
Daha fazla öğe...

Balm nedir ne işe yarar?

Dudak balmı ve lip balm olarak da bilinen dudak balsamı kuru ve çatlamış dudakları yumuşatmak, dudaklardaki yeni çatlak oluşumu engellemek, dudakları çevresel etmenlerden korumak için kullanılan kozmetik bir üründür. Lip balmın amacı vazelin veya balmumu gibi okluzif materyallerle dudağı nem kaybından korumaktır.