Martı scooter hangi model?

İçindekiler:

  1. Martı scooter hangi model?
  2. BinBin scooter kaç TL?
  3. Martı scooter kaç km?
  4. Martı bisikletler kaç para?
  5. Martı scooter kaç km hız yapıyor?
  6. Martı nasıl bulunur?
  7. Martı Scooter kaç km gider?
  8. Martı scooter nasıl binilir?
  9. BinBin hangi scooter?
  10. Bin bin scooter saati ne kadar?
  11. Martı km başı kaç TL?
  12. Martı elektrikli bisiklet nasıl kiralanır?
  13. Elektrikli scooter ne kadar hız yapıyor?
  14. Martı nerelerde var?
  15. Elektrikli scooter kaç km yol gider?

Martı scooter hangi model?

Martı Scooter Filosu Hangi Araçlardan Oluşuyor? Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

BinBin scooter kaç TL?

Üniversitesi kampüslerinde 1 TL'lik açılış ücreti ve kullanılan dakika başına 0,50 TL talep ederek kullanılabilen BinBin, İstanbul Havalimanı'nda ise 15 dakikası 4 euro olarak ücretlendiriliyor.

Martı scooter kaç km?

Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Martı bisikletler kaç para?

Martı'nın elektrikli bisikletleri 1,99 TL açılış ücretine sahip. Kullanılan her dakika için ise tıpkı elektrikli scooter modellerinde de olduğu gibi 0,59 TL ücret talep ediliyor. Martı'nın kullanıcılarına alternatifler sunması ise oldukça sevindirici.

Martı scooter kaç km hız yapıyor?

Tüm dünyada yapılan sürüşlerde ortalama elektrikli scooter kullanım yaşı 32'dir. Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Martı nasıl bulunur?

Etrafta Martı scooter nerelerde var diye merak ediyorsanız uygulamadan sistemi açarak harita üzerinden en yakın Martı'yı görebilirsiniz. Haritadan Martı'nın yerini bularak yanına gidebilir ve kolayca kiralayabilirsiniz. Basit bir işlem ile alabileceğiniz bu scooterlar ile eğlenceli yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Martı Scooter kaç km gider?

Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Martı scooter nasıl binilir?

Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun. Uygulamadan gelen şifreyi Martı üzerinde bulunan kilidi açmak için girin. Kilit açıldıktan sonra scooter kullanıma hazır olacaktır.

BinBin hangi scooter?

BinBin, 10 dakikada iki kilometre yol giderken, Martı ise 1 kilometre gidebiliyor. Martı, kendi yerli scooter'ını üretirken, BinBin Üsküdar'da yaklaşık 8 bin liralık ithal scooter tercih ediyor. Rekabet için pandemide fiyatları düşüren Martı'da şu anda yolculuğa başlamak 1,99 lira.

Bin bin scooter saati ne kadar?

Kampüslerdeki BinBin scooterlarının açılış ücreti 1 TL. Dakika başına ise 0,50 TL talep ediliyor. Kısacası 10 dakikalık BinBin yolculuğunun fiyatı sadece 6 TL.

Martı km başı kaç TL?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu.

Martı elektrikli bisiklet nasıl kiralanır?

Elektrikli Scooter Nasıl Kiralanır?
  1. 1) Uygulamayı Ücretsiz Olarak İndir. ...
  2. 2) En Yakın Scooteri Bul! ...
  3. 3) Scooterin Kilidini Aç ve Başla! ...
  4. 4) Park Et ve Yolculuğu Bitir! ...
  5. Martı ...
  6. Binbin. ...
  7. Dost. ...
  8. HOP!
Daha fazla öğe...•Hicri

Elektrikli scooter ne kadar hız yapıyor?

Elektrikli scooterlar, şehirler arası yollar ve azami hız sınırı 50 km/s üzerinde olan kara yollarında kullanılamayacak. Elektrikli scooterların azami hızı 18 km/s olacak. Elektrikli scooter ve bisikletlerde kişisel eşya haricinde eşya/yük taşınamayacak.

Martı nerelerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Elektrikli scooter kaç km yol gider?

Sergilediğimiz elektrikli motorun hızı 100 kilometreye kadar çıkabiliyor. En hızlı elektrikli motorumuz sektöre hayırlı olsun. Tek batarya ile 110 kilometre yol kat edebiliyor.