Vim deterjan kime ait?

İçindekiler:

  1. Vim deterjan kime ait?
  2. Vim deterjan ne zaman çıktı?
  3. Toz Vim ne işe yarar?
  4. Vim Türk malı mı?
  5. Ariel deterjan hangi ülkenin malı?
  6. Vim reklamında oynayan kadın kimdir?
  7. CIF hangi ülkenin malıdır?
  8. Mekanik ovma tozu nedir?
  9. Fairy hangi ülkeye aittir?
  10. ABC Deterjan Türk malı mı?
  11. Ariel fiyatları ne kadar?
  12. Finish markası kime ait?
  13. Ace kime ait?
  14. Vim reklamı şarkıyı kim söylüyor?
  15. Cif markası kime ait?
  16. Ipana hangi ülkenin malı?
  17. Ovma tozu nedir?
  18. Mekanik temizleme tozu nasıl kullanılır?

Vim deterjan kime ait?

2004 yılının Aralık ayında, İtalyan Guaber grubuna satıldı. Vim şu anda Spotless Group'a aittir, ancak yine de Unilever tarafından Kanada'da ve  pazar payına sahip olan Sri Lanka tarafından pazarlanmaktadır. Vim ayrıca Güney Afrika'da ve Hindistan'da bir Unilever markası olarak satılmaktadır.

Vim deterjan ne zaman çıktı?

Tüketicilerin ilk kez 1904 yılında tanıştığı VİM temizliğini bu kez yepyeni formül ve formatlarıyla evlere getiren marka, çok amaçlı ve pratik ürünleriyle temizliği kolaylaştırıyor.

Toz Vim ne işe yarar?

Güçlü formülü ile yüzeyleri çizmeden derinlemesine temizlik sağlar. Mutfak eşyaları, ocak, buzdolabı, kapı, pencere çerçeveleri, banyo küvetleri, lavabolar, cam ayna vb. yüzeyleri temizler. İnatçı kir ve lekeleri temizler.

Vim Türk malı mı?

Vim, İngiltere ve Hollanda ortaklığındaki Unilever şirketine ait ev temizleyicileri markasıdır. Türkiye'de 1952 yılından beri faaliyet göstermektedir.

Ariel deterjan hangi ülkenin malı?

Ariel markası ilk kez 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürüldü. Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

Vim reklamında oynayan kadın kimdir?

Müge Boz doğumludur. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul'da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir'e Karşıyaka'ya taşındılar.

CIF hangi ülkenin malıdır?

Cif, İngiltere ve Hollanda ortaklığındaki Unilever şirketine ait ev temizleyicileri markasıdır. Cif 51 ülkede satılmaktadır.

Mekanik ovma tozu nedir?

Mutfak, banyo ve tuvaletlerdeki sert yüzeylerde diğer temizlik ürünleriyle çıkarılamayan lekelerin temizlenmesinde kullanılır. Kimyasal ve mekanik temizliği aynı anda yapar. Dibi tutmuş tencere ve tavaların ovularak temizlenmesinde çok etkilidir.

Fairy hangi ülkeye aittir?

Fairy markası Procter & Gamble (P&G) şirketine aittir. Fairy isminin Türkçe karşılığı Peri anlamına geliyor. Amerikan merkezli şirketin ilk ürünü 1898 yılında piyasaya sürüldü. 1900 yılında Fairy sabunları satışa çıktı.

ABC Deterjan Türk malı mı?

ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Ariel fiyatları ne kadar?

En Popüler Ariel Toz Deterjanlar
  • Ariel Dağ Esintisi Beyazlar için 6 kg 2'li Paket Toz Çamaşır Deterjanı95,00 TL7,92 TL/kg4 satıcı
  • Ariel Professional 10 kg Toz Çamaşır Deterjanı59,90 TL5,99 TL/kg13 satıcı
  • Ariel P&G Professional 10 Kg + Professional Parlak Renkler 10 kg Toz Çamaşır Deterjanı105,20 TL5,26 TL/kg3 satıcı
Daha fazla öğe...

Finish markası kime ait?

Finish (bulaşık deterjanı)
Türbulaşık temizleyicisi
SahibiReckitt Benckiser
KökeniABD
Çıkış1953
Web sitesiSitesi
1 satır daha

Ace kime ait?

Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir. İtalya merkezli şirket İtalya, Portekiz ve Fas'ta üretim tesislerine sahiptir. Ürünleri 50'den fazla ülkede satılmaktadır.

Vim reklamı şarkıyı kim söylüyor?

VİM'in kirli, kireçli ve yağlı yüzeylerdeki etkisini farklı okazyonlar aracılığıyla gözler önüne seren reklam filmi, Mansur Ark'ın 2000'li yıllara damgasını vuran “Gazla Gitsin” şarkısını da dillere pelesenk olacak bir jingle'a çeviriyor.

Cif markası kime ait?

Cif (marka)
TürTemizlik sektörü
SahibiUnilever
KökeniFransa
Çıkış1969
Web sitesiCif sitesi
2 satır daha

Ipana hangi ülkenin malı?

İpana diş macunu Kanadalı Maxill şirketine ait bir markasıdır. Türkiye'de yarım asırdan fazla bir süre önce ilk kez Bristol Myers lisansıyla Eczacıbaşı tarafından üretilmeye başlandı. 1991 yılında, Eczacıbaşı – P&G ortaklığı kurularak İpana Türkiye lisansı bünyesine dahil oldu.

Ovma tozu nedir?

Ovma Tozu Nedir? Mutfak, banyo veya başka yerlerdeki küvet, fayans, lavabo ve metal yüzeylerin temizliğinde kullanılabilecek toz ve aşındırıcı bir temizleyicidir. Sert yüzeylerden lekeleri ve yağları çıkarırken nemi de emer.

Mekanik temizleme tozu nasıl kullanılır?

Boraks'ın Mekanik Temizleme Tozu Olarak Kullanımı: Nemli bir bez yada sünger üzerine 1 yemek kaşığı Boraks serpin ve tüm yağlı yüzeyleri , mutfak tezgahı, fırın, mutfak aletlerinizi, mutfak dolaplarınızı ya da temizlik yapacağınız herhangi bir yüzeyi üstün performans ile temizleyin.