Region ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Region ne anlama geliyor?
  2. .zip Ne demek?
  3. Ritörn ne demek?
  4. News ne demek türkçesi?
  5. C# da region nedir?
  6. Region ne demek Autocad?
  7. ZIP dosyasının uzantısı nedir?
  8. ZIP Folder ne demek?
  9. Trip ne anlama gelir?
  10. Return teniste ne demek?
  11. Breaking News ne demek türkçesi?
  12. Nev ne demek osmanlica?
  13. C# Region ne ise yarar?
  14. WCS nedir AutoCAD?
  15. Gstarcad ne işe yarar?
  16. PDF nasıl ZIP yapılır?
  17. ZIP uzantılı dosya nasıl açılır?
  18. ZIP dosyası nasıl açılır PC?
  19. ZIP uzantılı dosya nedir?

Region ne anlama geliyor?

İsim ülke, memleket, diyar.

.zip Ne demek?

Zip kısaca, sıkıştırılmış dosya demektir. Dosyaları sıkıştırmanız, boyutlarını küçültmeniz anlamına gelir. ... Sıkıştırılmış dosyayı açtığınızda karşınıza anket sonuçlarının bulunduğu dosyalar çıkar. İşletim sistemi Windows olanlar WinZip programını, Mac olanlar da StuffIt Expander programını kullanabilirler.

Ritörn ne demek?

Fiil dönmek, geri gelmek/gitmek. to return from a journey. to return home. ... Fiil yanıtlamak, cevap/karşılık vermek. Fiil geri getirmek/göndermek, iade etmek, (yerine) koymak.

News ne demek türkçesi?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim haber. good/bad news: iyi/kötü haber. ... exclusive news: atlatma haber.

C# da region nedir?

C# dilinde Region, yazılan kodların programcı tarafından göz ile okunurluğunu arttırmak için kullanılır. Region kullanarak sayfa üzerinde yer alan kodların daha düzenli bir yapıda saklanması sağlanır. ... NOT: Visual Studio içerisinde kod yazarken CTRL + K + S kısayolu ile kolayca region oluşturulabilir.

Region ne demek Autocad?

Autocad region komutu alan yüzey olışturmak için kullanılan bir komuttur. görseniz bile aslında yüzeydirler. Region edilmiş yüzeyler 'Explade' komutu ile patlatılabilir.

ZIP dosyasının uzantısı nedir?

Bilgisayar kullanımı ile birlikte hayatımıza giren terimlerden biri olan ZIP, bir dosyalama biçimidir. İsmini İngilizce zipper kelimesinden almıştır. Bu kelime fermuar anlamına gelmektedir. ZIP dosyaları, sıkıştırılmış ve/veya arşivlenmiş dosyaların genel uzantısı olarak kabul edilmektedir.

ZIP Folder ne demek?

Bilgisayarda . zip uzantısı bilgisayarları ve dosyaları sıkıştırırken kullanılan bir uzantıdır. Dosyaları tek tek göndermek yerine sıkıştırarak daha küçük boyutlarda ve bir arada gönderebiliriz.

Trip ne anlama gelir?

İngilizce kökenli bir sözcük olan trip kelimesinin ilk anlamı yolculuktur. Günümüzde ise daha çok belli bir durum karşısında sinirlenmek ve karşı tarafa tepki göstermek anlamında kullanılır. Trip genellikle, mesajlara ya da sorulan sorulara cevap vermeyerek atılır.

Return teniste ne demek?

Receiver (Karşılayan): Servis topunu karşılayan oyuncu. Return: Servis karşılama. Retirement (ret.) : bir oyuncunun herhangi bir nedenle (genellikle sakatlık yüzünden) “maç esnasında” oyunu bırakmasıdır.

Breaking News ne demek türkçesi?

flaş haber i. son dakika haberi i.

Nev ne demek osmanlica?

nev' / نوع Çeşit, sınıf, cins. Taleb etmek. Meyletmek, eğilmek. İki yana sallanmak.

C# Region ne ise yarar?

Region, kodların okunurluğunu arttırmak ve daha düzenli bir yapıda saklamak için kullanılmaktadır. Region eklenmek istenilen kodun üst tarafında #region , alt tarafında ise #endregion ifadesi bulunmaktadır. Ayrıca Ctrl + k + s kısayolu ile region oluşturabilirsiniz.

WCS nedir AutoCAD?

UCS ifadesi ingilizce isminden de anlaşılabileceği gibi kullanıcı koordinat sistemi anlamındadır. Dünyada bir tek koordinat sistemi vardır ve bu nereye giderseniz gidin değişmez. ... AutoCAD'de dünya koordinat sistemi WCS olarak adlandırılır.

Gstarcad ne işe yarar?

Program, inşaat çizimleri, enine kesitler ve cepheler oluşturmaya yardımcı olur ve duvarlar çizmeye, kapı ve pencereleri yerleştirmeye, mimari boyutlandırma ve açıklamalar oluşturmaya ve ayrıca mobilya ve diğer ekipman kitaplığındaki nesneleri kullanmaya izin verir.

PDF nasıl ZIP yapılır?

PDF 'u ZİP 'ye nasıl dönüştürebilirim? Öncelikle, dönüşüm için bir dosya eklemeniz gerekir: PDF dosyanızı sürükleyip bırakın veya bir dosya seçmek için beyaz alanın içine tıklayın. Ardından “Dönüştür” düğmesine tıklayın. PDF - ZİP dönüşüm tamamlandığında, ZİP dosyanızı indirebilirsiniz.

ZIP uzantılı dosya nasıl açılır?

zip dosyaları desteklenir.
  1. Android cihazınızda Google Files uygulamasını açın.
  2. Alt tarafta Göz at'a. dokunun.
  3. Sıkıştırmasını açmak istediğiniz . ...
  4. . ...
  5. Seçtiğiniz dosyanın içeriğini gösteren bir pop up görünür.
  6. Çıkar'a dokunun.
  7. Çıkarılan dosyaların önizlemesi gösterilir. ...
  8. Bitti'ye dokunun.
Daha fazla öğe...

ZIP dosyası nasıl açılır PC?

dosyaların sıkıştırmasını açma
  1. Dosya Gezgini'ni açın ve sıkıştırılmış klasörü bulun.
  2. Bütün klasörün sıkıştırmasını açmak için sağ tıklayıp Tümünü Ayıkla'yı seçin ve yönergeleri izleyin.
  3. Tek bir dosyayı veya klasörü ayıklamak için sıkıştırılmış klasöre çift tıklayın ve açın.

ZIP uzantılı dosya nedir?

ZIP dosyaları, sıkıştırılmış ve/veya arşivlenmiş dosyaların genel uzantısı olarak kabul edilmektedir. ... Formatı veya biçimi ne olursa olsun dosya sıkıştırma işlemi, Mac OS dâhil bütün işletim sistemlerinde kullanılmaktadır. Dosyaların sıkıştırılması, depolama alanı açısından fayda sağlamaktadır.