iPhone şifre unutunca ne yapılır?

İçindekiler:

  1. iPhone şifre unutunca ne yapılır?
  2. Kilitlenen iPhone 11 nasıl açılır?
  3. iPhone 7 ekran kilidi nasıl açılır?
  4. iPhone 7 kilitlenirse nasıl açılır?
  5. iPhone 11 Pro Max nasıl resetlenir?
  6. Kilitlenen icloud nasıl açılır?
  7. iPhone uyandırmak için Kaldır nedir?
  8. Face ID fotoğrafla açılır mı?
  9. iPhone 7 Plus ekran donması nasıl çözülür?
  10. iPhone satmadan önce nasıl sıfırlanır?

iPhone şifre unutunca ne yapılır?

iPhone'unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone'unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone'unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone'unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.

Kilitlenen iPhone 11 nasıl açılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 7 ekran kilidi nasıl açılır?

Touch ID ile iPhone'un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone'da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone'u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın. Ekrana bir dakika kadar dokunmazsanız iPhone otomatik olarak kilitlenir.

iPhone 7 kilitlenirse nasıl açılır?

Eğer bir gün Iphone 7' niz veya Iphone 7 plus'ınız kilitlenirse aynı anda güç ve ses kısma tuşuna 5 saniye müdetle basarak donmuş cihazınızı resetleyebilirsiniz. Ancak resetlemenizin ardında ekranınız garip gözükebilir ama merak etmeyin cihazınız dakikalar içerisinde eski haline dönecektir.

iPhone 11 Pro Max nasıl resetlenir?

5- iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max hard reset atma
  1. Ses açma tuşuna basıp bırakın.
  2. Ses kısma tuşuna basıp bırakın.
  3. Yan düğmeye (Power) Apple logosunu görene kadar basılı tutun.

Kilitlenen icloud nasıl açılır?

İCloud hesabının kilitlenmesine neden olmasından bağımsız olarak, Apple hesabı kurtarmak için bazı önkoşullar öngördü: güvenlik sorularını cevapla, e-postada bir kurtarma bağlantısı alo iki faktörlü kimlik doğrulama kullan. Ardından giriş e-postası, görüntülenen güvenlik karakterlerini girin ve Devam etmek.

iPhone uyandırmak için Kaldır nedir?

Ekrana bakmak için iPhone'unuzu kaldırdığınızda Kilitli ekranınız otomatik olarak uyandırılır. ... Hiçbir işlem gerçekleştirmezseniz iPhone'unuz tekrar uyku durumuna geçer. Uyandırmak için Kaldır özelliğini açmak veya kapatmak için Ayarlar > Ekran ve Parlaklık'a gidin.

Face ID fotoğrafla açılır mı?

Face ID'yi kullanabilmeniz için, aygıtınız bir yüzeyde duruyorken veya aygıtı doğal bir biçimde elinizde tutarken TrueDepth kameranın yüzünüzü görmesi gerekir. TrueDepth kamera, ön kamerayla fotoğraf çekerken veya FaceTime araması yaparken kullanabildiğiniz görüş aralığına benzer bir görüş aralığına sahiptir.

iPhone 7 Plus ekran donması nasıl çözülür?

iPhone, iPad uygulaması donma, çökme veya beklenmedik şekilde kapanma sorunu çözme yöntemleri:
  1. iPhone'u yeniden başlatın.
  2. Fabrika ayarlarına geri döndürün.
  3. iTunes ile iPhone'u geri yükleyin.
  4. Uygulamadan zorla çıkın ve yeniden başlatın.
  5. iOS'i güncelleyin.
  6. Uygulamayı güncelleyin.
  7. Uygulamayı silin ve yeniden yükleyin.
Daha fazla öğe...

iPhone satmadan önce nasıl sıfırlanır?

Cihazı Sıfırlama Bunu yapabilmek için Ayarlar sekmesine girin, sırasıyla Genel ve Sıfırla seçeneklerine dokunun. Ardından Tüm İçerik ve Ayarları Sil'i seçin. Eğer bir parolanız varsa bu aşamada onu girmeniz gereklidir. Daha sonra bu cihazdaki tüm veri ve ayarları gerçekten silmek isteyip istemediğiniz sorulacaktır.