9 Aralık hangi burç erkeği?

İçindekiler:

  1. 9 Aralık hangi burç erkeği?
  2. Aralığın dokuzunda doğanlar hangi burç?
  3. 9 ayın 12 si hangi burç?
  4. Yay ile Yengeç anlaşır mı?
  5. Yay erkeği sevdigi kadina nasil davranir?
  6. Yay burcu erkeği nasıl bir kadın ister?
  7. Yay erkeği yengeç kadınını nasıl etkiler?

9 Aralık hangi burç erkeği?

9 Aralık'ta dünyaya gelen biri, hangi burç olduğunu da araştırabilir. 9 Aralık'ta dünyaya gelen bireyler, yay burcudur.

Aralığın dokuzunda doğanlar hangi burç?

Aralık ayında doğanlar Yay veya Oğlak burcu olabilirler. Aralık ayında doğanlar 2 farklı burca sahip olabilirler. 1 Aralık ve 21 Aralık tarihleri arasında doğanların burcu Yay burcudur. 22 Aralık - 31 Aralık günü doğanların burcu ise Oğlak burcudur.

9 ayın 12 si hangi burç?

23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğan kişiler başak burcudur.

Yay ile Yengeç anlaşır mı?

Biri değişken ateş grubu olan Yay ile su grubu olan Yengeç uyumlu bir ilişki yaşamakta zorlanabilir. ... Hayatı ve anı yaşayan Yay burcunun özgür tavrı, belirli bir düzen arayan Yengeç'e farklı gelebilir. Bu iki burç çok aşık olursa birbirlerine anlayış gösterebilirler.

Yay erkeği sevdigi kadina nasil davranir?

Aşık bir Yay adamı yoğun bir duygu seline kapılacaktır. Sizinle iyi ve kaliteli vakit geçirmek istemesinden size karşı hisleri olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Gezip, tozmak yerine bu vakti size ayırıyorsa ve maceralardan sırf sizin için uzak kalıyorsa o zaman aşık olmuş demektir.

Yay burcu erkeği nasıl bir kadın ister?

Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınları Sever? - Kendilerine güvenen ve eğlenceli kadınları sever. - Fikir alışverişinde bulunabileceği ve kendisini anlayabilen kişileri sever. - Macera yaşamayı seven kadınları tercih eder.

Yay erkeği yengeç kadınını nasıl etkiler?

Enerjik Yay Erkeği, Yengeç Kadınının Kalbini Fethedebilir Yay'ın dışa dönük, coşkulu, hevesli, farklı kültürlere meraklı ve inançlı yapısı, Yengeç kadınına ilginç gelebilir ve onun biraz daha dışa dönük ve sosyal olmasını sağlayabilir. Yengeç kadını ise yüksek hayal gücü ve hoşgörüsü ile Yay erkeğini etkileyebilir.