Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Ne kadar maaş alıyor?
  2. Halkbank Müfettiş Yardımcısı Nasıl Olunur?
  3. Bankada Müfettiş olmak için ne yapmak gerekir?
  4. Banko asistanı ne kadar maaş alır?
  5. Müfettişler ne kadar maaş alıyor?
  6. Öğretmenler müfettiş olabilir mi?

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Ne kadar maaş alıyor?

ZİRAAT BANKASI UZMAN YARDIMCILIĞI MAAŞI 2021 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı maaşlarının 5 bin lira civarında olduğu tahmin ediliyor. Yeni başlangıç yapan gişe görevlisi 2200 TL ile 3500 arasında maaş alır.

Halkbank Müfettiş Yardımcısı Nasıl Olunur?

Halkbank Müfettiş Yardımcılığı mesleğine girmek isteyen adayların gerçekleştirilecek yazılı sınava başvuruda bulunabilmeleri için banka tarafından belirlenen genel şartları taşımaları ve bununla birlikte lisans mezunu olmak ya da yüksek lisans mezunu olmak durumlarına göre değişen yaş şartını sağlıyor olmaları, ...

Bankada Müfettiş olmak için ne yapmak gerekir?

Banka müfettişi olmak için üniversitelerin, dört yıllık eğitim veren Bankacılık, Matematik, Maliye, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Özel bankalarda çalışabilmek için başvurulan kurum tarafından düzenlenen yazılı sınav ve sözlü mülakata girmek gerekmektedir.

Banko asistanı ne kadar maaş alır?

Banko asistanları 3.500 TL civarında maaş alırken bu miktar hizmet yılı, mezuniyet durumu ve AGİ tutarlarına göre 4.500 TL'ye kadar çıktığı da görülmektedir.

Müfettişler ne kadar maaş alıyor?

2020 yılı itibariyle ortalama müfettiş yardımcısı maaşı 6.500 lira ile 7.500 lira arasındadır. 2020 yılında müfettiş maaşları ise ortalama olarak 7.300 lira ile 10.500 lira arasında değişir.

Öğretmenler müfettiş olabilir mi?

Yeni düzenlemeye göre, sadece "hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri" mezunları Bakanlık Maarif Müfettişi olabilecektir. ... Dolaysıyla Bakanlık, 8 yıl ve daha fazla hizmeti olan öğretmenler arasından, yarışma sınavıyla Bakanlık Maarif Müfettiş Yardımcısı alabilecektir.