W0xic hangi takımda?

İçindekiler:

  1. W0xic hangi takımda?
  2. Woxic neden kovuldu?
  3. Woxic ne kadar kazanıyor?
  4. Woxic hangi takıma gidecek?
  5. Woxic kaça transfer oldu?
  6. Space Soldiers ne demek?
  7. Cloud9 kapandı mı?
  8. Xantares ne kadar kazanıyor 2021?
  9. Özgür Eker ne kadar kazanıyor?
  10. Xantares kaç yaşında?
  11. Space Soldiers neden dağıldı?
  12. Space Soldiers bitti mi?
  13. Cloud9 Csgo nedir?
  14. Woxic e ne oldu?
  15. Paz ne kadar kazanıyor?
  16. Xantares kaç yaşında E sporcu oldu?
  17. Space Soldiers a ne oldu?
  18. Space Soldiers Major kazandı mı?

W0xic hangi takımda?

Özgür Eker (d. ) veya oyundaki adı ile woxic, Türk profesyonel Counter-Strike: Global Offensive oyuncusudur. CS:GO kariyerine 2012 yılında HWA Gaming'te başlayan woxic, en son Amerikan espor organizasyonu olan Cloud9'da oynamıştır.

Woxic neden kovuldu?

Cloud9'dan Henry "HenryG" Greer'in yaptığı açıklamada woxic'in kısa sürede takımdan ayrılmasının sebebi olarak woxic'in bulunduğu konum dolayısıyla yüksek pinglerde oyuna bağlanması gösterildi. Takım içinde duruma çözüm arandığını ancak ellerinden bir şey gelmediğini ve sorunu çözemediklerini belirtti.

Woxic ne kadar kazanıyor?

1 Milyon 365 Bin Dolar Ücret! Cloud9 menajeri HenryG'nin yaptığı açıklamaya göre woxic'in transfer ücreti 296 Bin dolar. Oyuncunun 3 yıl için alacağı toplam maaş miktarı ise 1 milyon 365 bin dolar. Alacağı bu ücret ile woxic aynı zamanda en çok kazanan Türk CS:GO oyuncusu oldu.

Woxic hangi takıma gidecek?

Profesyonel CS: GO oyuncusu Özgür "woxic" Eker, Cloud9 takımına transfer oldu. Detaylara göre woxic, AWP oyuncusu olarak kadroda yer alacak.

Woxic kaça transfer oldu?

Cloud9'dan woxic'e astronomik ücret! 3 yıl için Türk oyuncuya 1 Milyon 365 Bin Dolar! Bayrağımızı uluslararası arenada temsil eden CS:GO yıldızı Özgür “woxic” Eker, son yapılan açıklama ile Kuzey Amerika devi Cloud9'a transfer oldu. Cloud9, transferi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Space Soldiers ne demek?

Space Soldiers ya da şirket adı ile Space Gaming A.Ş., 2014 yılında Bünyamin Aydın tarafından kurulan bir e-Spor takımıdır. ... Takımın şirketi, Space Akademi isimli e-Spor oyuncusu yetiştirme okuluna da sahiptir. Space Soldiers, tarihinde dağılma kararı alan CS:GO takımı yerine yeni bir takım kurmamıştır.

Cloud9 kapandı mı?

EPL Sezon 13'teki yeni başarısızlığın ardından, playoff'lara katılamayan Cloud9 projeyi durdurmaya karar verdi. Oyuncuların hepsi yedek kulübesine yerleştirildi. Bazı oyuncuların geçebileceği de söylentiler arasında yerini alıyor.

Xantares ne kadar kazanıyor 2021?

XANTARES, 2021 yılına kadar turnuvalardan yaklaşık $319,685 kazanmıştır.

Özgür Eker ne kadar kazanıyor?

Cloud9'dan woxic'e astronomik ücret! 3 yıl için Türk oyuncuya 1 Milyon 365 Bin Dolar! Bayrağımızı uluslararası arenada temsil eden CS:GO yıldızı Özgür “woxic” Eker, son yapılan açıklama ile Kuzey Amerika devi Cloud9'a transfer oldu. Cloud9, transferi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Xantares kaç yaşında?

26 yaşında (7 Ağustos 1995) İsmailcan Dörtkardeş/Yaş

Space Soldiers neden dağıldı?

Dünya ilk 30 takımlarına oranla oldukça düşük kazandıkları dedikodusu uzun zamandır dolaşıyordu. Yapılan açıklama ise bu dedikoduyu onaylar şekilde yapılması ve oyuncuların maddi sorunlar nedeniyle Space Soldiers orgazinasyonuyla yolları ayırmasına neden oldu.

Space Soldiers bitti mi?

Türkiye'nin en çok tanınan CS: GO ekiplerinden Space Soldiers dağıldı. Son dönemde hakkında birçok dedikodu çıkan takım – oyuncular arasındaki diyalog sonunda netleşti ve oyuncular Space Soldiers bünyesinden ayrıldılar.

Cloud9 Csgo nedir?

Cloud9 veya kısaca C9, 2013 yılında Jack Etienne tarafından kurulan bir espor organizasyonudur. 2018'de Cloud9'ın CS:GO takımı ELEAGUE Major: Boston 2018'i kazanarak CS:GO'da major kazan ilk Amerikan takımı olmuştur.

Woxic e ne oldu?

Cloud9'da Oynayan Türk CS:GO Oyuncusu Woxic'in Sözleşmesi, Ülkemizdeki Genel Bir Sorundan Dolayı Feshedildi. ... Daha sonra ise henüz 4 aydır takımda olan Woxic'in Cloud9 ile olan sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Takımın genel menajeri Henry "HenryG" Greer, sözleşme feshinin detaylarını aktardı.

Paz ne kadar kazanıyor?

Ahmet “paz” Karahoca Counter-Strike: Global Offensive'in en başarılı Türk oyuncularından biri olan paz, şimdiye kadar katıldığı 30 turnuvadan toplam 145.977 dolar kazanmış.

Xantares kaç yaşında E sporcu oldu?

26 yaşında (7 Ağustos 1995) İsmailcan Dörtkardeş/Yaş

Space Soldiers a ne oldu?

Türkiye'nin en çok tanınan CS: GO ekiplerinden Space Soldiers dağıldı. Son dönemde hakkında birçok dedikodu çıkan takım – oyuncular arasındaki diyalog sonunda netleşti ve oyuncular Space Soldiers bünyesinden ayrıldılar. ... “Bugüne kadar göstermiş olduklari destekten ötürü SpaceSoldiers ailesine teşekkür ederiz.

Space Soldiers Major kazandı mı?

Takım ilk major deneyiminde başarısız bir sonuç elde etti. Avrupa Minor Championship 2016 – Columbus Elemesi'ne katılan Space Soldiers, Alman temsilcisi PENTA'ya 2-1 kaybederek major macerasına erken aşamada veda etti.