Açık öğretim ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim ücreti ne kadar?
  2. Açık Lise kayıt ücreti ne kadar?
  3. Aöf harçları ne zaman yatacak 2021?
  4. Acikogretim Harclari ne zaman Yatiriliyor?
  5. Harç parası ödenmezse kayıt silinir mi?
  6. Harç parası ödenmezse ne olur?

Açık öğretim ücreti ne kadar?

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

Açık Lise kayıt ücreti ne kadar?

Adım: Bankaya Kayıt Yenileme Ücretini Ödeyiniz Öğrenci adayı, T.C. Kimlik numarasını beyan ederek Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine giderek Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, MEB Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına, 30 TL ödeyecek ve dekontu muhafaza edecektir.

Aöf harçları ne zaman yatacak 2021?

Adaylar, 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini 07 Ekim 2021 Perşembe günü saat 17:20'ye kadar yapabilir.

Acikogretim Harclari ne zaman Yatiriliyor?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecek.

Harç parası ödenmezse kayıt silinir mi?

Danıştay: Harcını yatırmayan öğrencinin kaydı silinemez.

Harç parası ödenmezse ne olur?

Katkı payı/Öğrenim ücreti zamanında ödenmezse ne olur? Katkı payı zamanında ödenmezse öğrenci kayıt yaptıramaz ve o yarıyıl öğrenim hakkını kaybeder. İlgili döneme ait katkı payını ödemeyen öğrenciler o dönem için öğrencilik haklarından yararlanamaz ve herhangi bir işlem yaptıramazlar.