Bir buçuk yaşındaki Ecrin bulundu mu?

İçindekiler:

  1. Bir buçuk yaşındaki Ecrin bulundu mu?
  2. Ecrin Kurnazin katili kim?
  3. Bir buçuk yaşındaki Ecrin'e ne oldu?
  4. 1 5 yaşındaki Ecrin ne oldu?
  5. Müge Anlı'daki Konya cinayeti ne oldu?

Bir buçuk yaşındaki Ecrin bulundu mu?

Geçen sene Türkiye'nin gündemine oturan acı olayda Ecrin bebek ormanlık alanda ölü bulunmuştu. ... Geçtiğimiz sene Türkiye'nin içini yakan olayda 1,5 yaşındaki Ecrin bebek ormanlık alanda ölü olarak bulunmuştu. Son gelişmelere göre anne, baba, amca, babaanne ve dedenin de içinde bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Ecrin Kurnazin katili kim?

ECRİN KURNAZ'IN KATİLİ BULUNDU MU? 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı henüz kimin öldürdüğü bilinmiyor. Şüphelilerin ortaya çıkarılması için Adli Tıp raporu bekleniyor. Şüpheli üvey amca Özkan Kurnaz'dan yeni açıklamalar geldi.

Bir buçuk yaşındaki Ecrin'e ne oldu?

Antalya'nın Serik ilçesinde evlerinin önünde kaybolan 2 yaşındaki Ecrin, 32 saat sonra evlerinin hemen önünden geçen Beşgöz Deresi'ndeki köprünün altında ölü olarak bulundu.

1 5 yaşındaki Ecrin ne oldu?

Samsun'da geçen yıl evinin önünden kaybolan ve bulunan kafatası ile kemik parçalarına yapılan DNA testi ile öldüğü kesinleşen 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayı ile ilgili gözaltına alınan 6 kişinin sorguları tamamlandı.

Müge Anlı'daki Konya cinayeti ne oldu?

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde günü meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürmüştü.