Boğa kadınları nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Boğa kadınları nasıl olur?
  2. Boğa burcu kadını hangi burçlarla uyumludur?
  3. Boğa burcu kadını hangi burçla aşk yaşar?
  4. Boğa burçları hangi burçlarla evlenmeli?
  5. Boğa burcu kadını nelerden etkilenir?
  6. Boga burcu erkeği asik oldugu kadina nasil davranir?

Boğa kadınları nasıl olur?

Boğa burcu kadını; gelenekselcidir ve yenilikten, maceradan hoşlanmayan bir yapıya sahiptir. ... Hayatındaki herkese sıkı sıkıya bağlı olan boğa burcu kadını, sevdikleri için her şeyin en iyisini yapmaya çalışır. Ancak kendileri böyle olduğu için de karşılarındaki eş, dost, arkadaş herkesin böyle olması ister ve beklerler.

Boğa burcu kadını hangi burçlarla uyumludur?

Boğa kadınları özellikle su grubundan olan erkeklerle iyi anlaşır. Boğa burcu kadını fazla duygusal olmasa da, duygusal erkeklere karşı bir zaafı vardır bu sebeple en ideal erkekler balık, akrep ve yengeç erkekleridir.

Boğa burcu kadını hangi burçla aşk yaşar?

Boğa Burcu Kadını Hangi Burçla Aşk Yaşamalı? Her zaman aşık olacakları günü beklerler. Aşkın özlemini çekerler. Onlar için en iyi burç oğlak burcudur.

Boğa burçları hangi burçlarla evlenmeli?

Boğa-Başak: Cinsel uyum sağlanırsa beraberlik ve evlilik yürüyebilir. Boğa-Terazi: Doyumlu bir cinsellik ve kalıcı bir beraberlik olasılığı çok yüksektir. Boğa-Akrep: Derin bir aşk yaşanabilir. Evlilikte ise hoşgörü ile sağlamlık gelebilir.

Boğa burcu kadını nelerden etkilenir?

Boğa burcu kadını, disiplinden ve ciddiyetten hoşlanır. İşini iyi yapan kişilere hayran duyabilir. Disiplinli, çalışkan ve aklı başında erkek onun ilgi alanıdır. Düzenli olmaya çalışır ve karşısındakinin düzenli olması hoşuna gider.

Boga burcu erkeği asik oldugu kadina nasil davranir?

Boğa burcu erkeği aşık olduğunda ve bundan istediği karşılığı alamadığında kadını kendisine çekmeye çalışır. Bir nevi kaçan kovalanır oynama eğilimindedir. Fakat samimiyeti hiçbir zaman elden bırakmaz. Çünkü her an avının üzerine atlayacak yırtıcı bir hayvan gibi pusuda beklemektedir.