Turkcell rahat faturalı mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell rahat faturalı mi?
  2. Turkcell Rahat Hat ne kadar?
  3. Turkcell rahat paket nasıl alınır?
  4. Rahat 10 TL nedir?
  5. Rahat Hat faturalı mı?
  6. Rahat gülümseten paket nedir?
  7. Rahat süper 3 GB Faturalı mı?
  8. Rahat tarifeden nasıl çıkılır?
  9. Turkcell rahat gülümseten nedir?

Turkcell rahat faturalı mi?

Turkcell Rahat Tarifesinden numara taşıma, yeni hat alımı, faturasızdan faturalı hatta geçiş veya faturalı diğer tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteri faydalanabilir. Tarife kapsamında müşteriler Rahat paketleri ve Rahat Ek paketleri alabileceklerdir. Tarife'den bireysel faturalı ses müşterileri faydalanabilir.

Turkcell Rahat Hat ne kadar?

Paket fiyatı 36,90 TL'dir.

Turkcell rahat paket nasıl alınır?

Rahat fırsat paketlerini Dijital Operatör Uygulaması üzerinden ya da Turkcell.com.tr'den satın alabilirsiniz.

Rahat 10 TL nedir?

15.12.2020 tarihi itibariyle Turkcell Rahat Tarifesi altında Rahat 10TL Paketi sunulacaktır. Paket ücreti 10 TL'dir. ... Rahat 10TL Paketinden Turkcell Rahat Tarife'de bulunan ve üzerinde aktif bir “Rahat Paket” bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

Rahat Hat faturalı mı?

Rahat Paket Tarifesi Turkcell rahat ile faturasız hatlarınızdan faturalı gibi kullanarak istediğiniz zaman bu paketi alabilir istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Yeni abonelere ve hatlarını Turkcelle taşıyanlara özel olarak sunulan Turkcell rahat paketi kesinlikle kullanmanız gereken paketlerden biridir.

Rahat gülümseten paket nedir?

Rahat Gülümseten 5 GB Paketi, 5 GB internet, her yöne 750 dk, her yöne 1000 SMS, Dergilik Midi aboneliği ile Dergilik uygulamasında geçerli 1 GB internet içerir. Paketten lansman tarihi itibariyle yalnızca son 90 günde Hazır Kart'tan Turkcell Rahat Tarifesine geçen bireysel müşterilerimiz yararlanabilecektir.

Rahat süper 3 GB Faturalı mı?

Rahat Fırsat 3GB paketini alan müşterilerimiz Rahat Fırsat 3GB Paket sonlanma tarihine göre en yakın Turkcell faturalama döneminde faturalandırılacaktır. ... Tekrarsız paket alan müşteriler; SMS, Turkcell bayileri, Müşteri Hizmetleri, Online kanallarından diledikleri zaman yeniden paket alabileceklerdir.

Rahat tarifeden nasıl çıkılır?

Turkcell Rahat Paketi Nasıl İptal Edilir Turkcell rahat paketini iptal etmek için Aylık paket iptali ve tekrarlı paket alımı iptali için IPTAL RAHAT3GB yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.

Turkcell rahat gülümseten nedir?

Rahat Gülümseten 1000DK Paketi, her yöne 10 MB internet, her yöne 1000 SMS, Dergilik Midi aboneliği ile Dergilik uygulamasında geçerli 1 GB internet içerir. Paketten lansman tarihi itibariyle yalnızca son 90 günde Hazır Kart'tan Turkcell Rahat Tarifesine geçen bireysel müşterilerimiz yararlanabilecektir.